4 de desembre de 2020 4/12/20

L'àrea de Mobilitat completa la reordenació d'accessos al pàrquing de l'avinguda Cardenal Tarancón a petició dels veïns

L'àrea de Mobilitat completa la reordenació d'accessos al pàrquing de l'avinguda Cardenal Tarancón a petició dels veïns - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'àrea de Mobilitat completa la reordenació d'accessos al pàrquing de l'avinguda Cardenal Tarancón a petició dels veïns - (foto 2)

  El departament de Mobilitat de l'Ajuntament de Vila-real ha finalitzat els treballs d'adequació i reordenació d'accessos al pàrquing provisional de l'avinguda Cardenal Tarancón. Es tracta d'una actuació duta a terme per a atendre les peticions dels veïns de la zona, tal com ha ressaltat el regidor de Mobilitat, Emilio Obiol.

  L'objectiu és millorar la seguretat en l'encreuament entre aquesta avinguda i el carrer Benicarló, de manera que s'ha procedit a reorganitzar els accessos a l'aparcament i limitar la circulació en aquest tram del carrer Benicarló a un únic sentit. D'aquesta manera, l'entrada al pàrquing s'ha senyalitzat pel carrer Constitució i l'eixida pel carrer Benicarló, amb circulació en sentit sud. Així mateix, s'han senyalitzat i pintat les places per a vehicles de persones amb mobilitat reduïda situades al carrer Benicarló, dotant-les de major seguretat, ampliant la seua amplària i instal·lant topalls per a les rodes que eviten que els vehicles envaïsquen la vorera.

  Obiol ha remarcat que “continuem amb el pla de millora d'aparcaments per a donar resposta a les demandes i necessitats dels veïns i garantir la seguretat tant de conductors com de vianants”.

  Pujar