13 d’agost de 2020 13/8/20

L’aplicació mòbil municipal incorpora un botó per a reservar les activitats del SME

  • Noves Tecnologies afig l’apartat després de sondejar els usuaris, que sol·liciten accedir de manera ràpida a la funció de sol·licitar assistir a les classes organitzades

L'aplicació mòbil (App) municipal segueix evolucionant i facilitant un millor servei als usuaris i, per a açò, acaba d'incorporar un nou botó que permetrà reservar, de manera directa, les places per a participar en les diferents activitats dirigides per a socis que s'ofereixen des del Servei Municipal d’Esports.

La regidora de Noves Tecnologies, Mónica Mañas, ha explicat que “des que evam estrenar aquesta innovadora eina hem treballat per a aproximar l'Administració local i els seus serveis als ciutadans”. Així, indica que des del departament que dirigeix “observem què és el que més utilitzen els veïns per a fer més accessible el servei”. En aquest sentit, cal assenyalar que s'ha realitzat un sondeig entre els usuaris, que han sol·licitat accedir d'una manera més ràpida a les reserves per a les classes organitzades, de manera que s'ha creat un botó d'accés des de l’App.

Mañas assegura que “l'objectiu és seguir millorant l'aplicació per a facilitar la vida als veïns” i recorda que la realització d'enquestes també forma part de la carta de serveis que ofereix el producte, que “posa en la mà dels veïns tota la informació que necessiten i facilita la realització de tràmits sense eixir de casa”.

“Com ja vam dir en el seu moment, l’App municipal és un ésser viu que s'anirà modificant segons vegem quins són els apartats que més demanda tenen per part dels usuaris”, apunta l’edila, qui destaca el caràcter intuïtiu de l'eina, molt fàcil d'usar per a qualsevol persona, i també el de la transparència i proximitat.

Entre els apartats que ofereix es troben el de notícies, agenda, queixes i suggeriments, directori, turisme, cursos, Vila-real televisió, així com informació del temps, farmàcies de guàrdia o sol·licitar cita amb el metge.

L'aplicació es pot descarregar tant a través de Google Play o App Store, simplement escrivint Vila-real, o a la pàgina app.vila-real.es.

Pujar