24 de setembre de 2020 24/9/20

El PP lamenta la pèrdua de 524.000 euros del Consell per als camins rurals de Vila-real

El PP lamenta la pèrdua de 524.000 euros del Consell per als camins rurals de Vila-real - (foto 1)

    El Partit Popular de Vila-real ha lamentat avui la pèrdua d'una subvenció de la Generalitat Valenciana per a millorar els camins rurals de la ciutat. Una línia d'ajudes que ascendia a 524.000 euros.

    El regidor del PP en la localitat, Carlos Gil, ha lamentat que “l'alcalde i el regidor d'Agricultura van anunciar que els camins rurals anaven a veure's millorats amb unes ajudes” no obstant això, l'Ajuntament de Vila-real no ha aconseguit aquestes ajudes a diferència de la resta de localitats de la província que sí les han obtingut.

    El regidor ha sol·licitat “que l'equip de govern de la cara en aquest assumpte i que expliqui si arreglarà els camins rulares o no” i ha assenyalat que “cal recordar que el pressupost que hi havia per a aquest any no s'ha gastat ni un euro a reparar camins”.

    Carlos Gil també ha demanat que es convoqui el Consell Agrari després de tres mesos sense fer-se “i que acudeixi el secretari autonòmic d'Agricultura a donar la cara també” ja que “al final els grans perjudicats són els agricultors de la localitat”.

    Pujar