4 d’agost de 2020 4/8/20

El PP lamenta la doble vara de mesurar de l'Ajuntament de Vila-real en l'esport local

El PP lamenta la doble vara de mesurar de l'Ajuntament de Vila-real en l'esport local - (foto 1)
  • Els populars que es permet realitzar proves de competició mentre uns altres no poden utilitzar els espais esportius de la localitat

El Partit Popular de Vila-real ha lamentat hui la doble vara de mesurar de l'Ajuntament respecte a l'esport local i els seus clubs. Tal com ha explicat el regidor del PP, Carlos Gil, aquest mateix cap de setmana l'Ajuntament ha co-organitzat el triatló de sprint “de la qual cosa ens alegrem molt” mentre a altres clubs i disciplines no se'ls permet entrenar ni competir, ni tan sols usar les instal·lacions esportives.

El PP ha volgut fer una defensa dels clubs esportius “ja que entenem perfectament que cal mantindre una prevenció i unes mesures de seguretat, però defensem que l'esport és salut”.

Carlos Gil adverteix que “hi ha molts clubs que estan entrenant en altres localitats i hi ha clubs als quals no se'ls ha permés l'ús d'instal·lacions municipals ni per a poder fer revisions mèdiques als esportistes de cara a la pròxima temporada”.

L'edil ha demanat que s'analitze la situació “i es tracte amb igualtat a tots els clubs i entitats de la localitat” i es defense l'activitat esportiva “amb garanties i seguretat”.

Pujar