elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP lamenta que Benlloch "vete la construcció d'un centre de salut"

El PP lamenta que Benlloch "vete la construcció d'un centre de salut"

  El Partit Popular de Vila-real ha lamentat que l'alcalde Benlloch haja vetat la construcció del centre de salut en el carrer Torrehermosa, tal com va prometre el mateix. Una mesura adoptada per l'alcalde en lloc de reivindicar als seus caps de PSOE i Compromís que complisquen amb la ciutat de Vila-real.

  I és que els socialistes i Compromís van imposar el tancament del centre de salut de Torrehermosa, limitant el centre a les Especialitats i desnonant a més de 3.000 pacients de la zona centre del seu ambulatori.

  Tal com ha recordat el portaveu del PP a Vila-real, Héctor Folgado, "este fet no solament ha deixat a Vila-real sense un centre de salut, sinó que ha saturat la resta d'ambulatoris i ha suposat tot un colp a l'assistència sanitària del nostre municipi".

  Una vegada socialistes i Compromís van anunciar aquesta greu retallada, els veïns de Vila-real van iniciar una recollida de formes el que va provocar que l'alcalde, com sempre pressionat per les seues errònies decisions, anunciara que s'anava a construir un nou centre de salut.

  L'alcalde que passarà a la història com el qual més preveu recaptar a IBI després de l'augment de la contribució, "sí té diners per al seu projecte faraònic de comprar palaus però permet que els seus caps tanquen un ambulatori i després no s'atreveix a exigir-los el que Vila-real es mereix".

  Pujar