19 de setembre de 2020 19/9/20

L'alcalde i el Villarreal promocionen Vila-real com a Ciutat del Futbol i de la Salut i de l'Esport a Argentina

L'alcalde i el Villarreal promocionen Vila-real com a Ciutat del Futbol i de la Salut i de l'Esport a Argentina - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'alcalde i el Villarreal promocionen Vila-real com a Ciutat del Futbol i de la Salut i de l'Esport a Argentina - (foto 2)

  L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, acompanya aquests dies al Villarreal CF en el seu viatge a Argentina, on aquesta vesprada serà rebut pel president argentí, Mauricio Macri. Benlloch ha destacat, durant la seua participació en l'acte d'homenatge als jugadors argentins que han passat pel club groc, l'excel·lent relació del club amb la ciutat i la importància del Villarreal per a la internacionalització i la consolidació de la marca de Ciutat de la Salut de l'Esport i Ciutat del Futbol, amb 11 camps de futbol i el major ràtio d'aquestes instal·lacions per habitant d'Europa. “Aquest viatge a Argentina ens permet seguir reforçant aquestes dues marques, com sempre de la mà i gràcies al nostre principal ambaixador, el Villarreal CF”, assenyala el primer edil.

  “La història dels últims 20 anys de Vila-real no s'entendria sense la història del nostre equip de futbol; un Villarreal que ha sigut un excel·lent ambaixador per a la promoció de la ciutat i per a la seua dinamització econòmica. En particular, per a la creació d'eixa marca Ciutat de la Salut i de l'Esport a través de la qual estem impulsant la construcció d'infraestructures i esdeveniments esportius que atrauen molta gent a la nostra ciutat, constituint-se en un motor econòmic indiscutible”, detalla Benlloch. “En els últims sis anys”, agrega, “l'impuls de l'esport i d'aquesta marca de ciutat ha sigut una de les nostres principals apostes, multiplicant les infraestructures esportives i facilitant als ciutadans la pràctica esportiva”. “L'aliança amb el Villarreal CF ha sigut fonamental en aquest objectiu, multiplicant per tres en els últims sis anys el nombre de camps de futbol, amb la construcció de la Ciutat Esportiva Pamesa i la Ciutat Esportiva Municipal, el pla de recuperació del Termet, etc”, detalla Benlloch, per a qui la col·laboració amb el club també ha resultat clau en l'àmbit urbanístic. “El Villarreal CF ens està ajudant a canviar l'urbanisme de la ciutat, per exemple amb la construcció de l'Estadi de la Ceràmica fa molt poc, amb la creació d'una gran plaça diàfana en el seu entorn, així com la reforma que s'està fent enguany”, afegeix.                        

  La intervenció de l'alcalde es va emmarcar en l'acte d'homenatge als jugadors argentins que han passat pel club groguet; un esdeveniment que va congregar a 16 dels 34 jugadors argentins que han vestit la samarreta del Submarí al llarg de la història. L'acte, amb la col·laboració de LaLiga, va comptar amb una taula redona a càrrec de l’exfutbolista Juampi Sorín, Arruabarrena, Gonzalo Rodríguez, Juan Antonio Pizzi, tots ells part de la història grogueta, a més del president del Villarreal, Fernando Roig, i Carlos del Campo, adjunt a la presidència de LaLiga. En l'acte han pres part també els següents exjugadors argentins del Villarreal: Javier Claut, Diego Cagna, Gustavo Fangs Schelotto, Juan Román Riquelme, Fabricio Coloccini, Sebastián Battaglia, Gonzalo Rodríguez, Mariano Barbosa, Fabricio Fuentes, Marco Ruben, Gonzalo Castellani, Héctor Picapedrers i Leo Suárez.

  Pujar