2 de desembre de 2020 2/12/20

Els joves se sumen al projecte del canvi del PP per a Vila-real

Els joves se sumen al projecte del canvi del PP per a Vila-real - (foto 1)

  "Els joves de Vila-real han de passar d'espectadors a protagonistes dins del projecte de futur que encarna el Partit Popular", així ho ha explicat avui el candidat del PP per Vila-real, Héctor Folgado, durant la renovació de Noves Generacions de la localitat.

  El candidat, que ha volgut que el primer acte de precampanya siga justament un acte amb els joves de la localitat, ha destacat que "som el canvi que Vila-real necessita i que Vila-real es mereix". Una renovació en la qual els joves del PP han apostat per César Durà per a liderar l'organització juvenil i que suposa alhora el tret d'eixida per al canvi que Vila-real necessita.

  Folgado ha explicat que "lamentablement, en vuit anys Bell-lloc no ha escoltat als joves i ha governat d'esquena a les necessitats dels més joves de Vila-real que han de ser els protagonistes del canvi que requereix la localitat".

  "En vuit anys de Bell-lloc s'ha demostrat que l'esquerra solament ha servit per a pujar-nos els impostos i per a fer-nos perdre qualitat de vida", explica Folgado qui assenyala que "en mans de Bell-lloc s'ha produït l'augment històric de l'IBI" i l'abandó de Vila-real "que està més bruta que mai".

  El candidat popular ha recordat que "la primera decisió que prendré en arribar a l'Ajuntament serà demanar que s'apliquen els nous valors cadastrals perquè baixen els impostos a Vila-real".

  A més, "tenim un projecte ple d'il·lusió, de llibertat i d'oportunitats per a Vila-real". Durant els vuit anys de govern Bell-lloc solament "s'han fet fotos, titulars... però cap inversió: no s'ha fet gens per a captar empreses, hi ha pufos pertot arreu, no es paga a les ONG, no s'ha invertit ni un euro en els polígons, els camins rurals estan abandonats..." Folgado ha assenyalat que "tot açò canviarà a partir del pròxim 26 de maig quan el PP recuperarà l'Ajuntament per als veïns".

  Per la seua banda, el nou representant de NNGG, César Durá, ha advertit que "els joves de Vila-real volem un futur millor que represente il·lusió, transparència i que si tots ens movem podem canviar les coses". Per a Durá Vila-real és un exemple de "falta de polítiques actives i reals per als joves" i que "els joves necessitem un canvi".

  El projecte de César Durá compta amb Carmen Mesquita com a secretària general, Christian Sánchez com a coordinador general i una àmplia junta de joves de la localitat.

  El president del PP a Castelló, Miguel Barrachina, també ha assistit a l'acte i ha mostrat la necessitat de "apostar per aquells que defensem la llibertat, les oportunitats d'ocupació i que som els únics que defensem a aquesta província".

  Pujar