20 de setembre de 2020 20/9/20

Joventut Antoniana celebra les festes de sant Antoni de Pàdua

  La Joventut Antoniana de Vila-real es prepara per a celebrar les festes de juny, unes celebracions en honor al seu patró sant Antoni de Pàdua. Com cada any, la programació començarà amb la visita a la residència de la tercera edat de les germanes de la Consolació a Almassora. La cita tindrà lloc el dissabte 8 de juny a les 17.30 hores amb una vetllada que amb diverses actuacions musicals amenitzarà la vesprada dels majors.

  El programa d’actes continuarà els dies 10, 11 i 12 de juny a les 19.30 hores amb l’Eucaristia, que presidirà i predicarà el pare fra Lluís Pitarch Neda. Després de la missa, es celebrarà el tríduum.

  El dijous 13 de juny, dia de la festivitat de sant Antoni, a les 19.30 hores s’inaugurarà una placa commemorativa de les celebracions del centenari, que es van perllongar durant tot un any i que el passat mes de juliol arribaven a la seua fi amb la peregrinació a Asís i Pàdua. Tot seguit, començarà l’Eucaristia que presidirà i predicarà el pare fra Juan Carlos Moya Ovejero, Ministre Provincial de la Província Franciscana de la Immaculada Concepció. A continuació, es realitzarà la benedicció i el repartiment dels panets a tots els assistents i, per últim, tindrà lloc la vestició de medalles per part dels nous antonians.

  El divendres 14 a les 23.00 hores es realitzarà la vigília i el diumenge 16 tindrà lloc la festa principal de l’associació. La festivitat de la Joventut Antoniana, acte central de les festes, començarà a les 10.30 hores amb la Solemne Eucaristia, que presidirà i predicarà el pare Francesc Costa i Planagumà, retor de la parròquia dels Pares Franciscans i director espiritual de l’associació. Després de la missa, tindrà lloc la processó pels carrers Betxí, Tremedal, Sant Antoni, Comte Albay, plaça de la Vila, plaça Major, Major Sant Domènec, Raval del Carme i final al convent dels pares franciscans, seu de l’associació.

  Finalment, el programa d’actes per les festes de Sant Antoni de Pàduaposarà el punt i final el dilluns 17 amb la missa pels difunts, que presidirà el vicari de la parròquia, el pare Miquel Almiñana Martínez.

  Pujar