6 d’agost de 2020 6/8/20

Jesús de Baronia, Javier de Montserrat i Adrià d'Alginet guanyen en la V Lliga Dos Caixa Popular

Jesús de Baronia, Javier de Montserrat i Adrià d'Alginet guanyen en la V Lliga Dos Caixa Popular - (foto 1)
  • El trio representatiu de l'escola de tecnificació d'Alcàsser va aconseguir la victòria enfront de la formació de Vila-real 60 a 50 en el trinquet SalVador Sagols de Vila-real

Ahir a la vesprada en el trinquet Salvador Sagols de Vila-real, es va jugar la primera partida de la segona jornada de la V Lliga Dos Caixa Popular d'escala i corda, en la qual s’enfrontaron l'equip local de Vila-real contra la formació d'Alcàsser. El trio de Martí I de Moncada, Alex Olivas de Benifairó de les Valls i Edu de Benaguasil, que jugava com a local planta cara durant tota la partida als seus rivals, en la qual tots dos equips aconseguiren sumar els seus jocs en la part del dau, fins a la igualada a 50, moment en el qual el trio format per Jesús de Baronia, Javier de Montserrat i Adrià d'Alginet, va aconseguir trencar un joc des del rest i acabar tancant l’encontre en el següent joc en el dau. El resultat final va ser 60 a 50, que va fer que es repartiran els punts en joc, dos punts per a l'equip d'Alcàsser que li permet escalar una posició en la classificació per a col·locar-se segon i un punt per a l'equip de Vila-real que aconsegueix sumar el seu primer punt.

Aquesta mateixa vesprada continua la competició, amb la segona partida d'aquesta segona jornada de la V Lliga Dos Caixa Popular en el trinquet de Pelayo a partir de les 17 hores. S'enfronten els equips representatius de Petrer i Massalfassar, que jugaran respectivament amb David de Algimia, Álex. Alandes de Vinalesa i Sáez de Petrer contra Julio d'Alginet, Rafa de Massalfassar i Luís d’Algimia que substitueix a Guillem que serà baixa en aquesta jornada. Els dos equips van aconseguir la victòria en la primera jornada i aquesta vesprada es jugaran alguna cosa més que tres punts, com és el lideratge del grup i el paper de favorit principal per a aconseguir el títol d'aquesta prestigiosa Lliga Dos Caixa Popular.

Classificació de la primera fase de la V Lliga Dos Caixa Popular d'escala i corda:

1. PETRER (David CPV Algimia, A. Alandes CPV Algimia i Sáez CPV Petrer) – 3 pts

2. ALCÀSSER (Jesús CPV Algimia, Javier CPV Montserrat i Adrià CPV Alginet) – 3 ptes.

3. MASSALFASSAR (Juliol CPV Alginet, Rafa CPV Massalfassar i Guillem CPV Alginet) – 2 pts

4. VILA-REAL (J. Martí I CPV Faura, Alex O. CPV Quart de les Valls i Edu G. CPV Riba-roja) – 1 pts

Resultat del Trinquet de Vila-real, dimecres 23 d'octubre:

VILA-REAL (Martí I, Alex Olivas i Edu) 50 - 60 ALCÀSSER (Jesús, Javier i Adrià)

Programació de partides de la 2a jornada:

- Trinquet de Pelayo, dijous 24 d'octubre, als 17 hores:

PETRER (David, Alandes i Sáez) contra MASSALFASSAR (Juliol, Rafa i Juan Carlos)

Pujar