13 d’agost de 2020 13/8/20

Instal·len mampares de protecció en la basílica i el convent de Sant Pasqual de Vila-real per a complir amb les mesures de prevenció per la COVID-19

Instal·len mampares de protecció en la basílica i el convent de Sant Pasqual de Vila-real per a complir amb les mesures de prevenció per la COVID-19 - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Instal·len mampares de protecció en la basílica i el convent de Sant Pasqual de Vila-real per a complir amb les mesures de prevenció per la COVID-19 - (foto 2)

  La basílica i el convent de Sant Pasqual ja compten amb mampares de protecció per a garantir el compliment de les mesures de prevenció per la pandèmia de COVID-19 en les visites dels fidels, davant la reobertura de temples prevista en la nova fase de desescalada a partir del pròxim dilluns. L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, i el tinent d'alcalde Xus Madrigal han visitat hui la basílica i han pogut veure el resultat de la instal·lació d'aquestes mampares, que han sigut donades per l'empresa local Meysi. Concretament, aquestes proteccions s'han instal·lat en l'entrada a la Real Capella on es troba el sepulcre del patró així com en el torn que les Mares Clarisses utilitzen per a dispensar als fidels els ciris així com els tradicionals ‘cordonets’, tot amb l'objectiu de garantir les mesures de prevenció per a evitar la propagació de la pandèmia. En la visita han acompanyat a l'alcalde i a l'edil la mare abadessa del convent, María Dolores Pérez, i el responsable de l'empresa Meysi, Esteban Mañanós.

  D'altra banda, per a la reobertura de la basílica a partir del pròxim dilluns s'ha establit un horari restringit fins al final de l'estat d'alarma. El temple estarà obert de dilluns a dissabte de 18.30 a 20.00 hores, mentre que els diumenges estarà obert de 10.30 a 12.00 hores. L'horari de les misses serà a les 19.00 hores els dies laborables i a les 11.00 hores els diumenges. Cal recordar que per a les celebracions eucarístiques, l'aforament màxim permés és d'un terç de la capacitat del temple, la qual cosa equival a unes 60 persones. L'horari del torn de les Mares Clarisses serà de 18.00 a 19.00 hores.

  Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

  Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
  Pujar