elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs impulsa una declaració institucional per a demanar l'accés a l'AP-7 en Vila-real

Cs impulsa una declaració institucional per a demanar l'accés a l'AP-7 en Vila-real
  • Vicent destaca "la importància del consens en una proposta important per al desenvolupament econòmic i social de la localitat i de la província"

El grup municipal Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Vila-real, ha impulsat una declaració institucional per a demanar l'accés a l'AP-7 des de la localitat". "Amb la liberalització d'aquesta via, després de quasi 50 anys, queden pendents la remodelació dels enllaços existents, així com la implantació d'altres nous", ha explicat l'edil. "En el cas de la província de Castelló, a més de l'enllaç de Vila-real, es remenen uns altres a Vinaròs i Benicàssim", ha apuntat Vicent.

Igualment, el regidor ha informat que "instem el Ministeri de Foment a augmentar les places d'aparcament per a camions en l'AP-7 i que de manera transitòria es permeta la utilització dels antics espais habilitats en la N-340".

Així mateix, el regidor ha agraït "la col·laboració i les aportacions de la resta de grups per a completar la proposta i que es tradueix en l'estudi per a valorar l'aplicació de mesures correctores per a reduir l'impacte ambiental en les zones limítrofes".

Finalment, el portaveu ha valorat "positivament el consens en una iniciativa tan important per al desenvolupament econòmic i social de Vila-real i la província".

 

Pujar