elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

GALERIA | Els millors esportistes es donen cita en la gala del circuit de curses populars de Vila-real

GALERIA | Els millors esportistes es donen cita en la gala del circuit de curses populars de Vila-real
  • L'Ajuntament ha reconegut als millors corredors de la temporada 2022

Galeria de fotos
Gala Circuit Carreres Populars de Vila-real 2023
Gala Circuit Carreres Populars de Vila-real 2023
MÉS FOTOS
GALERIA | Els millors esportistes es donen cita en la gala del circuit de curses populars de Vila-real - (foto 2)
GALERIA | Els millors esportistes es donen cita en la gala del circuit de curses populars de Vila-real - (foto 3)
GALERIA | Els millors esportistes es donen cita en la gala del circuit de curses populars de Vila-real - (foto 4)

El Servei Municipal d’Esports va celebrar aquest dijous la Gala del circuit de carreres populars com a colofó a la temporada i en la qual es va reconèixer als corredors que han completat les proves de 2022.

En la cita, que va tenir lloc a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner, es va presentar també el circuit de carreres populars que el SME ha preparat per a 2023.

L'alcalde de la localitat, José Benlloch, i el regidor d'Esports, Javier Serralvo, van estar presents en aquest acte que va congregar als millors esportistes de la temporada 2022, en la qual es va recuperar la normalitat després de la pandèmia.

En 2022 s'han comptabilitzat 1.257 participants, dels quals el 35,9% han sigut dones i el 64,1% homes. A més, ha destacat de manera especial als 58 finishers, participants que han aconseguit finalitzar almenys set de les vuit carreres del circuit.

El circuit de carreres populars del SME va arrancar el 8 de maig amb el 5K V Carrera popular Moviment Consolació i va continuar amb la 5K ASFID nocturna, el 28 de maig; el 18 de juny, el 6K Carrera per parelles del Cèltic Submarí; el 2 de juliol, 5K Carrera nocturna de Creu Roja; el 17 de setembre, 5K Carrera solidària 200 anys Rosarieres; 23 d'octubre, 5K del Servei Municipal d’Esports; 13 de novembre, 5K Carrera solidària Lluïsos; i va finalitzar el 30 de desembre amb la Sant Silvestre Vila-real del Club Triatló Vila-real.

Pujar