1 de desembre de 2020 1/12/20

PP: "Els funcionaris de Vila-real es planten davant les mentides de Benlloch"

PP: "Els funcionaris de Vila-real es planten davant les mentides de Benlloch" - (foto 1)

    "Vuit anys de mentides han esclatat en el ple de Vila-real". Els funcionaris de l'Ajuntament s'han plantat en el ple amb lemes com 'Bell-lloc no compleix', 'Vila-real no avança', 'La RPT per a quan? 8 anys esperant' o 'En 2015, 114 Policies Locals i en 2019, 95 Policies Locals. Aquesta societat, reclama seguretat' ja que després de vuit anys d'anuncis falsos l'alcalde no ha estat capaç d'aprovar la RPT (Relació de Llocs de treball).

    Així mateix, l'alcalde ha mantingut un tibant enfrontament amb els representants sindicals en acusar-los d'estar manipulats i mostrar el seu empipament en diverses ocasions per la foto que pot sortir en els mitjans de comunicació.

    El portaveu del PP a Vila-real, Héctor Folgado, ha explicat que “el que els passa als funcionaris de Vila-real és exactament el mateix que els passa a milers de ciutadans de Vila-real: que l'alcalde els ha promès moltes coses que després de vuit anys no ha complert”.

    Mentides, titulars falsos i incompliments “i, sobretot, l'alcalde ha escenificat que no el preocupaven els problemes del personal, sinó que l'única cosa que el preocupava era la foto”, ha assenyalat Folgado qui ha explicat que “un alcalde que no sap gestionar alguna cosa tan proper com són els empleats de l'Ajuntament no pot gestionar tota una ciutat”.

    Pujar