24 de novembre de 2020 24/11/20

Folgado: "Vila-real necessita un nou contracte de brosses"

Folgado: "Vila-real necessita un nou contracte de brosses" - (foto 1)

  El portaveu del Partit Popular de Vila-real, Héctor Folgado, ha afirmat avui que la ciutat "necessita un nou contracte de recollida de brosses que atenga a la realitat de Vila-real l'any 2017".

  Folgado que ha fet aquesta proposta en el ple extraordinari celebrat avui per a aprovar la pròrroga de l'actual contracte de brosses vigent des de l'any 2001 ha considerat "desfasat" l'actual contracte que hauria d'haver-se renovat ja que, ha continuat "hauria sigut més responsable que Benlloch i el seu equip hagueren treballat durant aquest temps a traure un nou contracte que arreplegara les necessitats actuals del municipi".

  En aquest sentit, el regidor del PP, que ha lamentat que Benlloch i el seu equip "miren cap a un altre costat davant els problemes de neteja i recollida de brosses que es donen en diferent zones de la localitat", ha insistit que aquest contracte "que va ser bé en un moment donat, ara com ara, 17 anys després entenem que ha caducat per no ajustar-se a les realitats d'una ciutat que ha crescut i canviat en aquest temps".

  Folgado ha enumerat una bateria de problemes que s'estan donant en diferents barris de la localitat com la zona residencial del Madrigal on per exemple "veiem contenidors que no canvien de costat quan canvien de costat d'aparcar els cotxes el que ocasiona que hi haja contenidors enmig del carrer" o que en determinades carrers hi haja problemes d'olors perquè no passa el servei de recollida de brosses tots els dies "malgrat que paguen la mateixa contribució que els veïns del centre". A açò cal afegir també que "la falta d'operaris de neteja de l'ajuntament provoca que hi haja borses fora dels contenidors durant dies". No obstant açò, aquestes circumstàncies afecten també a la zona centre que "pateix també falta d'higiene i brutícia en els contenidors que provoca olors en zones pròxima a terrasses on hi ha gent consumint".

  Així mateix, a més d'aquests problemes Folgado també ha considerat que "una renovació del contracte permetria redoblar esforços per a ampliar els contenidors accessibles" pel que ha emplaçat a Benlloch i al seu equip que "deixen d'acomodar-se i negociar millores i es dediquen a treballar en un nou contracte de brosses".

  Pujar