20 de setembre de 2020 20/9/20

Folgado (PP Vila-real): “Impulsarem una baixada d'impostos i obrirem l'Ajuntament a tots els veïns”

Folgado (PP Vila-real): “Impulsarem una baixada d'impostos i obrirem l'Ajuntament a tots els veïns” - (foto 1)
  • Elperiodic.com pregunta al candidat alcalde de Vila-real pel Partit Popular, pels projectes que té per als veïns de la localitat

MÉS FOTOS
Folgado (PP Vila-real): “Impulsarem una baixada d'impostos i obrirem l'Ajuntament a tots els veïns” - (foto 2)

Héctor Folgado es presenta amb un objectiu clar: “Baixar impostos i recuperar Vila-real per als seus veïns”. Així resumeix el candidat a a la alcaldia de Vila-real del Partit Popular els eixos de la seua campanya electoral i els plans que té per a la seua ciutat. Ens els compta en aquest qüestionari que li ha fet elperiodic.com:

PREGUNTA: Quin és el balanç que fa dels últims quatre anys de govern a l'Ajuntament de Vila-real?

RESPOSTA: Han sigut quatre anys de retallades, de pujades d'impostos, de pèrdua de subvencions i d'oportunitats per als veïns, d'impagaments a associacions, entitats veïnals, ONG, escoles infantils, agricultors... Són ja dues legislatures en les quals la ciutat ha retrocedit de manera notable.

P: Resumisca breument els eixos del seu programa electoral

R: Menys impostos, més Vila-real. Que es recuperen els serveis que hem perdut per la falta de reivindicació de PSOE i Compromís als seus socis a València. No volem deixar de passar més oportunitats i que la ciutat torne a la senda del creixement. Volem un Ajuntament obert als veïns i que done resposta real a les seues necessitats.

P: Què preocupa els veïns de Vila-real?

R: Els preocupa tindre un alcalde que puja els impostos per a poder pagar els seus capritxos i que estiga més preocupat a netejar la seua imatge que a netejar la ciutat, que està més bruta i abandonada que mai. Els preocupa que es tanquen centres de salut, que la ciutat no haja creat ni un metre de sòl industrial i que es perden oportunitats per al futur.

P: Com donaria resposta al seu partit a aquestes preocupacions?

R: Creant polítiques d'ocupació locals, ajudes a la instal·lació d'empreses, rebaixant imposats amb una revisió dels valors cadastrals, aprovant nous plans de neteja i recollida de fems i reclamant a les altres administracions aquells serveis que s'han bloquejat en matèria sanitària o educativa.

P: Quina és la seua proposta en matèria fiscal?

R: Hem proposat una revolució fiscal. Revisar els valors cadastrals perquè s'equilibre el que paguen els veïns d'IBI, eliminar taxes com la que ha imposat el PSOE per usar instal·lacions esportives, bonificar l'impost de successions i donacions o no cobrar la plusvàlua quan s'embene en pèrdues, són alguns dels exemples.

P: Quines infraestructures són prioritàries per al seu partit i per les quals treballarà si governa per a posar en marxa?

R: La ronda Sud-oest, per exemple, amb una connexió digna amb la N-340, el desdoblament de la carretera d'Onda a dos carrils i no a un com proposa l'actual equip de govern. També impulsar l’Espai La Vila, enfront de Porcelanosa, o el polígon de la carretera d'Onda. A més, volem un centre de salut en el centre després del tancament del de Torrehermosa i una EOI o el quart IES i millores en els col·legis.

P: Com creu que es pot millorar l'ocupació en la seua localitat?

R: Crearem plans d'ocupació i, a més, bonificar a aquells que vulguen crear nous llocs de treball amb rebaixes en els impostos a les empreses que s'instal·len a Vila-real o als comerciants, per exemple.

P: Què és el primer que farà si governa?

R: Impulsar una baixada d'impostos i recuperar l'Ajuntament per als veïns.

P: Què li diria a aqueix lector de Vila-real que li està llegint en aquests moments? Un últim missatge a l’elector.

R: Que el canvi és possible i està a les seues mans, ells tenen la clau del canvi que Vila-real necessita per a aconseguir una ciutat més neta, amb menys càrregues per als veïns, més acollidora i accessible i amb més oportunitats.

Pujar