21 de gener de 2021 21/1/21

La Fira de Nadal de Vila-real aposta per companyies i empreses locals per a afavorir el teixit local

La Fira de Nadal de Vila-real aposta per companyies i empreses locals per a afavorir el teixit local - (foto 1)
  • L'Ajuntament de Vila-real i la companyia La Fam han organitzat 38 activitats que s'iniciaran amb l'encenga de les llums de nadal el divendres 4 de desembre

MÉS FOTOS
La Fira de Nadal de Vila-real aposta per companyies i empreses locals per a afavorir el teixit local - (foto 2)
La Fira de Nadal de Vila-real aposta per companyies i empreses locals per a afavorir el teixit local - (foto 3)
La Fira de Nadal de Vila-real aposta per companyies i empreses locals per a afavorir el teixit local - (foto 4)

L'Ajuntament de Vila-real i la companyia de teatre La Fam han presentat la Fira de Nadal que enguany compta amb 38 activitats i obrirà les seues portes el pròxim 28 de novembre fins al 4 de gener.

El regidor d'Economia, Xus Madrigal, ha assenyalat que “aquest any més que mai hem d'estar al costat de Vila-real, fer força com a poble”. I per a això, el consistori ha apostat per empreses i companyies vilarealenses per a la Fira de Nadal “perquè tot el que es puga invertir es quede a Vila-real”.

Per a això, el consistori ha invertit més de 100.000 euros en la Fira de Nadal que, al no realitzar-se la fira de Santa Catalina, s'amplia durant tot el mes de desembre fins als primers dies de gener.

L'objectiu d'aquesta Fira és, segons Madrigal, “que no es perda la il·lusió” en un any en què per les restriccions “hi ha cert pessimisme”, però sobretot “perquè estan els xiquets, els nostres majors i la nostra gastronomia”.

Enguany, l'encesa oficial de les llums de Nadal serà el 4 de desembre i no aquest divendres, com estava previst, perquè es preveuen fortes pluges.

La Fira de Nadal, que se situarà en l'avinguda de la Murà, les places de l'Ajuntament, la Vila, Colón i Sant Pasqual, comptarà amb 50 actuacions en les quals participaran 11 companyies de teatre, circ i dansa locals.

Amb l'objectiu d'evitar aglomeracions, hi ha dies que es realitzaran diverses actuacions alhora perquè la gent puga repartir-se.

Com a novetat, enguany, s'instal·larà un vídeo mapping durant vuit dies en la plaça de l'Ajuntament i cada 30 minuts projectarà un audiovisual de gran format.

La Fira de Nadal comptarà amb totes les mesures d'aforament, seguretat i higiene que requereix l'actual pandèmia del covid.

Pujar