elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ferrovial inicia la neteja especial de la plaça Major de Vila-real

Ferrovial inicia la neteja especial de la plaça Major de Vila-real
  • L'empresa realitzarà aquesta setmana els treballs de fregat de sòl, neteja de rampes, ascensor i cristalls

MÉS FOTOS
Ferrovial inicia la neteja especial de la plaça Major de Vila-real - (foto 2)
Ferrovial inicia la neteja especial de la plaça Major de Vila-real - (foto 3)
Ferrovial inicia la neteja especial de la plaça Major de Vila-real - (foto 4)

L'empresa Ferrovial ha començat aquest matí el fregat especial de la plaça Major de Vila-real. Des de primera hora, operaris de la mercantil han estat fent els treballs amb una maquina elèctrica respectuosa amb el medi ambient al no realitzar emissions de CO₂ i pràcticament silenciosa, la qual cosa evita molèsties als veïns, vianants i usuaris de la zona.

Amb aquesta neteja, Ferrovial continua amb els treballs que s'inclouen en el contracte d'adjudicació que la mercantil manté amb l'Ajuntament de Vila-real. Així mateix, Ferrovial té previst netejar les rampes de la plaça, l'ascensor i els cristalls.

Cal assenyalar que aquest fregat especial és habitual realitzar-ho després de les festes de Sant Pasqual i, encara que enguany la pandèmia ha obligat a suspendre els festejos, Ferrovial ha dut a terme la neteja de la plaça Major.

Els treballs estan previst que s'allarguen durant aquesta setmana i mentre estiguen els operaris en la plaça, el centre es tancarà per trams perquè l'activitat habitual de la plaça i de les persones puga seguir el seu curs habitual.

Pujar