11 de desembre de 2019 11/12/19

El PP exigirà en Les Corts que el Consell prioritze el nou projecte per al CEIP Escultor Ortells

El PP exigirà en Les Corts que el Consell prioritze el nou projecte per al CEIP Escultor Ortells - (foto 1)
  • El edil Adrián Casabó i la diputada Marisa Mezquita apunten que “la falta de transparència de l’equip de govern ha generat alarma entre les famílies”

El Partit Popular exigirà en Les Corts que la Generalitat Valenciana prioritze el nou projecte per al CEIP Escultor Ortells, després que ahir es coneguera que les instal·lacions d'aquest col·legi estan afectades per aluminosi. El regidor Adrián Casabó i la diputada autonòmica Marisa Mezquita han presentat esta iniciativa amb la qual es pretén aconseguir una solució que done resposta a la problemàtica d'este centre educatiu.

La diputada autonòmica ha adoptat el compromís de vetlar des del Grup Popular en Les Corts “perquè aquesta actuació siga una prioritat i no es quede en una promesa més de la Generalitat de Puig, que després no es materialitza”. Marisa Mezquita ha recordat altres anuncis fets pel Consell per a Vila-real, com l'aulari d'Infantil del Carlos Sarthou, “els alumnes del qual després de quatre anys tornaran a iniciar el curs al setembre en barracons”.

Per part seua, l'edil popular ha explicat que l'únic responsable de l'alarma generada entre les famílies ha sigut l'equip de govern i la seua falta de transparència. “L'alcalde no ha informat de la problemàtica existent als afectats, els quals s'han assabentat per la premsa que l'edifici on estudien els seus fills pateix aluminosi”, ha indicat Casabó, qui ha assegurat no entendre “perquè una ciutat com Vila-real ha de paralitzar-se si l'alcalde està de vacances, quan existeix una regidora delegada d'Educació i fins a huit tinents d'alcalde, que podrien haver donat alguna explicació a les famílies”.

“És lògic que les famílies dels 435 alumnes del centre vulguen saber els detalls del problema estructural que afecta a les instal·lacions, en què consistiran les obres que, per valor de 440.000 euros, hui coneixem per la premsa que s'han iniciat i quins són els tràmits que se seguiran per a la construcció del nou edifici”, ha indicat l'edil Adrián Casabó, qui ha recordat que el PP està a l'espera de rebre còpia dels informes tècnics.

ocultar
El PP exigirà en Les Corts que el Consell prioritze el nou projecte per al CEIP Escultor Ortells
Pujar