24 de setembre de 2020 24/9/20

El PP exigeix a PSOE i Compromís que lluiten per una seu pròpia i de debò per a la EOI

El PP exigeix a PSOE i Compromís que lluiten per una seu pròpia i de debò per a la EOI - (foto 1)

    El Partit Popular de Vila-real ha exigit avui a PSOE i Compromís en la ciutat que lluiten perquè Vila-real compta amb una EOI (Escola Oficial d'Idiomes) adequada i deixen de ser tan complaents amb la Generalitat Valenciana, com han demostrat aquesta setmana en aplaudir una decisió purament administrativa però que poc aporta als estudiants d'idiomes.

    El regidor del PP a Vila-real, Jaume Llorens, ha recordat que "quan la Generalitat la governava el PP es manifestaven en el carrer i, ara, callen i aplaudeixen les engrunes del Consell, que segueix sense fer res perquè els estudiants de la EOI tinguen un espai adequat per a ells".

    De fet, fa ja quasi vuit anys que governen PSOE i Compromís a Vila-real "i han sigut incapaços d'avançar en gens, no tenim ni aulari propi, ni l'anunciada mediateca, ni s'han ampliat els idiomes... l'única cosa que han fet ha sigut pujar les taxes per a estudiar", recorda Llorens.

    L'edil ha instat a l'alcalde a "ser valent amb la Generalitat" i de la mateixa forma que puja els impostos als veïns per a pagar-se capritxos "que se centre a oferir serveis de qualitat als veïns en lloc de seguir malbaratant els diners dels nostres impostos".

    Pujar