25 de setembre de 2020 25/9/20

El PP exigeix invertir en les famílies els fons sobrants de Xarxa Llibres

El PP exigeix invertir en les famílies els fons sobrants de Xarxa Llibres - (foto 1)

  El Partit Popular de Vila-real ha elevat avui una proposta perquè els fons sobrants del programa Xarxa Llibres, i que a Vila-real ascendeixen a més 226.000 euros, s'invertisquen en les famílies de la ciutat.

  El portaveu del PP a Vila-real, Héctor Folgado, ha explicat que des del primer moment el grup municipal popular en l'Ajuntament ha estat a favor d'aquestes ajudes impulsades per la Generalitat i pagades amb fons de Conselleria, Diputació i ajuntaments a parts iguals.

  "No obstant, des del minut zero advertim del caos que anava a suposar el pagament de les ajudes com, desgraciadament, el temps ha demostrat". Folgado ha recordat "els problemes que la falta d'organització i el caos de l'Ajuntament han generat a les famílies, les AMPAS i els centres educatius, així com els retards en el pagament i, fins i tot, els impagaments que les famílies pateixen".

  L'edil ha explicat que "mentres l'alcalde gasta i gasta en capritxos, són moltes les famílies que s'han quedat sense aquestes ajudes".

  El líder dels populars ha recordat que "el model de ciutat que Benlloch vol li exigeix vendre patrimoni, pujar els impostos i augmentar el deute, tal com està fent" mentre que el PP creu que s'ha de prioritzar a les famílies.

  En aquest sentit, el PP ha elevat la moció per al ple de gener i en ella sol·licita que els 226.000 euros sobrants es reivientan en les famílies.

  Pujar