21 de novembre de 2019 21/11/19

La III edició de la Girls Cup congrega a Vila-real vuit equips de futbol femení

La III edició de la Girls Cup congrega a Vila-real vuit equips de futbol femení - (foto 1)

  La tercera edició del torneig de futbol femení de referència a Espanya, la Girls Cup convertirà novament a Vila-real en epicentre del futbol femení d'elit durant els pròxims quatre dies.

  La Ciutat Esportiva Municipal (CEM) acollirà els 21, 22, 23 i 24 de juny aquesta competició, organitzada per PinoSport Élite amb la col·laboració de les regidories de Turisme, Congressos i Esports. Equips de la Lliga femenina de futbol es mesuraran amb formacions de la província en un dels pocs tornejos exclusius de futbol femení de tot el país. Els regidors de Turisme i Congressos, Diego Vila, i Esports, Javier Serralvo, juntament amb representants de la corporació municipal han participat en la recepció oficial a l'equip Tshwane University of Technology, de Sud-àfrica, que participarà en aquest tercer torneig, juntament amb formacions com el Levante U.D.; el R.C.D. Español; Joventut Almazora; Racing Onda, Villarreal CF; Juventud Manisense, i Discóbolo La Torre. “Vila-real aposta per l'esport femení i per fomentar la pràctica de qualsevol modalitat esportiva, especialment en l'àmbit de les dones, que solen comptar amb dificultats que cal eliminar”, assegura Serralvo.

  Per la seua banda, Diego Vila explica que “el futbol no és només cosa d'homes” i destaca que “és un orgull per a la ciutat comptar amb aquest tipus de trobades, que fomenten les nostres marques de Ciutat de Congressos, Fires i Trobades i Ciutat de la Salut i l'Esport, i impulsant el turisme esportiu”.

  Tant Vila com Serralvo animen els veïns a acostar-se durant els quatre dies a la CEM per a “gaudir d'un espectacle que normalment no tenim l'oportunitat de veure a tal nivell en la nostra ciutat”. Els interessats poden aconseguir més informació sobre l'esdeveniment al web www.pinosportelite.com i en els perfils de l’empresa.

   

  ocultar
  La III edició de la Girls Cup congrega a Vila-real vuit equips de futbol femení
  Pujar