28 de març de 2020 28/3/20

Cs dóna suport al Govern local i agraeix als vila-realencs el seu compromís per a combatre el coronavirus

Cs dóna suport al Govern local i agraeix als vila-realencs el seu compromís per a combatre el coronavirus - (foto 1)
  • El portaveu, Domingo Vicent, proposa “estudiar ajudes per a autònoms com a millor garantia per evitar la destrucció de treball"

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, ha agraït, després de la reunió telemàtica amb tots els grups municipals, “l'esforç i el compromís dels vila-realencs per a combatre el COVID-19”. “Igualment, volem fer extensiu l'agraïment al personal sanitari, de residències i de supermercats, equips de neteja, Policia Local, voluntaris de Creu Roja i altres associacions, autònoms, transportistes, agricultors i periodistes. Per a tots ells el nostre reconeixement, la millor manera d'agrair el seu servei serà continuar quedant-nos a casa”, ha assenyalat l'edil.         

En aquest sentit, Vicent ha reiterat “el suport a l'equip de Govern local durant la gestió d'aquesta crisi i també després d'aquesta”. Així doncs, el portaveu ha destacat que “aquesta emergència sanitària porta aparellada una crisi econòmica, per això, la nostra prioritat ha de ser salvar vides, perquè fent-ho també salvarem molts llocs de treball”. “El teixit productiu de Vila-real està compost sobretot per micropymes i autònoms, des de Ciutadans a nivell nacional hem demanat que els autònoms no hagueren de pagar la quota entre altres propostes, però farà falta molt més”, ha explicat el regidor.

En aquest sentit, l'edil ha informat que “després de l'emergència, hem demanat estudiar ajudes directes per a autònoms, una part en efectiu i una altra en vals que es consumisquen en empreses i comerços locals així com que qualsevol mesura que es puga prendre en altres administracions tinguen repercussió directa en la recuperació de l'activitat en els municipis”.      

En definitiva, per al portaveu “entre tots hem d'aconseguir que la demanda i el consum de béns i serveis torne amb més força que mai com a millor garantia perquè no es tanquen activitats i no es destruïsquen llocs de treball.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar