18 de setembre de 2020 18/9/20

Domingo Vicent: “El temps ens ha donat la raó i el bus de la UJI tampoc estarà per a l'inici d'aquest curs”

Domingo Vicent: “El temps ens ha donat la raó i el bus de la UJI tampoc estarà per a l'inici d'aquest curs” - (foto 1)
  • El portaveu municipal de C's, incideix que “no es pot vendre la pell de l'ós abans de caçar-ho ni crear falses expectatives”

El portaveu de Ciutadans (C’s) en l'Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, ha assegurat que “el temps ens ha donat la raó sobre l'engegada del bus de la UJI per a l'inici d'aquest curs 2016-2017”. “Va haver de ser una pregunta de C’s en el ple la que destapara que aquest servei comarcal ni està, ni se li espera doncs, tal com han reconegut els implicats, de moment no se sap quan es podrà implementar”, ha incidit Vicent.

Sobre aquest tema, l'edil ha lamentat que “s'haja venut la pell de l'ós abans de caçar-ho, creant-se unes falses expectatives per als estudiants de la UJI que no s'han pogut complir encara”. “Era sabut des del primer moment de la dificultat dels tràmits posat que les competències eren impròpies, amb el que el correcte haguera sigut primer iniciar les gestions pertinents i després anunciar aquest transport i no a l'inrevés”, ha aclarit Vicent. Finalment, el portaveu, ha assenyalat que “C’s està a favor d'aquest servei i tampoc comparteix la posició de la Diputació de no voler complir amb les seues competències, però açò no lleva que hi haja hagut una mala gestió en aquest assumpte”.

Pujar