9 de març de 2021 9/3/21

El PP denuncia retards en el reasfaltat de camins rurals

El PP denuncia retards en el reasfaltat de camins rurals - (foto 1)

  El Partit Popular de Vila-real ha denunciat que el regidor de Serveis Públics Sr. Valverde "balafie part del milió d'euros destinats a publicitat i propaganda a realitzar anuncis que posteriorment no compleix, amb la complacencia del regidor d'Agricultura Sr. Sancho, que no sembla conèixer els problemes de l'agricultor local".

  El regidor del PP a Vila-real, Carlos Gil, ha lamentat que "com ja va ocórrer quan ostentava la regidoria d'Hisenda, el Sr. Valverde gestiona el seu departament rematadament malament, dedicant-se a fer-se fotos al costat de màquines d'asfaltat, en lloc de planificar de manera adequada els treballs".

  El regidor ha assenyalat que "és una llàstima que la planificació brille per la seua absència i el reasfaltat de camins rurals, es realitzarà tard i malament".

  Carlos Gil considera que "existeixen camins del nostre terme municipal en un pèssim estat, i en concret destaque els camins Na Boneta, Masia de Palleter, Masia dels Frares, Bellot, Cuquello, Senda Peixcadors i Vora Riu Madrigal, entre uns altres, i no es pot esperar al fet que comence la recollida de taronja de la pròxima campanya per a iniciar aquests treballs de reasfaltado".

  "Per tant, des del Partit Popular de Vila-real li demanem al Sr. Valverde que deixe de gastar en fotos i autobombo i comence a treballar perquè els camins rurals del terme municipal estiguen en bon estat".

  Pujar