elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP demana més vigilància en el camp en l'inici de la campanya de recollida de la taronja

President del PP de Vila-real, Adrián Casabó
President del PP de Vila-real, Adrián Casabó
  • El president i regidor dels populars, Adrián Casabó, "trasllada la preocupació d'agricultors i cooperatives de la ciutat"

El regidor i president del Partit Popular de Vila-real, Adrián Casabó, ha exigit hui a l'equip de govern major vigilància en el terme municipal en l'inici de la campanya de recollida de la taronja.

“Els nostres agricultors i també les cooperatives de la ciutat ens han traslladat la seua preocupació després que en les últimes campanyes haja augmentat el nombre de robatoris en el nostre camp”, ha alertat el president dels populars.

Casabó ha demanat a l'equip de govern “dotar de més efectius policials durant les pròximes setmanes i d'implantar les mesures que siguen necessàries per a garantir la seguretat en el terme municipal, ja que s'ha demostrat que el dispositiu dels últims anys va ser totalment insuficient”.

“No ens podem permetre que als problemes que ja tenen els citricultores locals hàgem de sumar la incertesa de no saber si podran recollir tota la taronja cultivada pels possibles robatoris que es produeixen en el camp. Cal garantir la màxima seguretat possible”, ha indicat el president dels populars.

Pujar