elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP demana a Benlloch "que resolga els problemes d’accesibilitat de l’estació que va anunciar en 2013"

El PP demana a Benlloch "que resolga els problemes d’accesibilitat de l’estació que va anunciar en 2013"
  • L’edil Gema Ferreres demana a l’alcalde que ha fet “des que fa sis anys anunciara un acord amb Adif per a la construcció d’un pas subterrani que segueix sense arribar”

El Grup Municipal del Partit Popular a Vila-real ha fet una crida a l'alcalde socialista de la ciutat, José Benlloch, per a resoldre “sense mentides" els problemes d'accessibilitat de l'estació que ja va anunciar en 2013, sense cap resultat.

Gema Ferreres, regidora popular en l'Ajuntament de Vila-real, ha reivindicat “treball i esforç per a garantir als veïns les millores que reclamen”, especialment “quan l'exigència d'un pas subterrani per a creuar la via no és nova, sinó que és reclamada des de fa anys".

"La demanda dels veïns amb diversitat funcional que exigeixen una infraestructura que facilite el seu accés a les plataformes ferroviàries no és nova i està totalment justificada", ha explicat l'edil del PP, qui ha recordat que va ser Benlloch qui va anunciar públicament un acord amb Adif en 2011 que va permetre la construcció d'aquesta passarel·la elevada. La mateixa que dos anys després ell mateix titllava de desastre, anunciant la construcció d'un nou pas subterrani que segueix sense arribar”.

"D'aquelles manifestacions han passat més de sis anys i la realitat és que avui Benlloch segueix queixant-se, perquè treballar per a resoldre-ho és evident que no ho ha fet”, ha indicat Ferreres. Per aquest motiu, “anem a sol·licitar a l'alcalde que ens detalle quins han sigut les gestions que ha realitzat durant aquests anys per a millorar una infraestructura que els usuaris segueixen denunciant”.

Ferreres ha mostrat el seu “suport total” a la presidenta de l'organització Acudim, Fina Mora, que aquesta passada setmana va patir un “calvari” que “Benlloch va garantir resoldre fa prop de mitja dècada”. “Des d'ací, la nostra mà tendida a millorar, treballar i lluitar pels interessos dels nostres veïns, per resoldre els seus problemes i millorar la seua qualitat de vida”, ha conclòs la regidora.

Pujar