2 de desembre de 2020 2/12/20

El V Concurs-exhibició de grafits Esprai torna amb una mostra al mur del Pintor Gimeno Baró

El V Concurs-exhibició de grafits Esprai torna amb una mostra al mur del Pintor Gimeno Baró - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El V Concurs-exhibició de grafits Esprai torna amb una mostra al mur del Pintor Gimeno Baró - (foto 2)

  El V Concurs-exhibició de grafit Esprai, organitzat per la Regidoria de Joventut, continua durant tot aquest cap de setmana (24 i 25 de juny) amb una espectacular mostra d'aquest art urbà al CEIP Pintor Gimeno Baró.

  Aquesta activitat forma part de la programació, que va començar el passat 2 de maig amb un curs d'iniciació del grafit realitzat entre l’Espai Jove i el Centre de Congressos, Fires i Trobades, tots els dimarts i dijous fins a l'1 de juny.

  Aquest cap de setmana és el torn de l'exhibició del guanyador del concurs de l'any passat, Dean One, que està plasmant un disseny de grans dimensions sobre el mur del centre educatiu, esdeveniment obert a tots els veïns que desitgen acudir a veure el procés.

  El concurs-exhibició continua el proper dissabte 1 de juliol amb una intensa jornada de 10.00 a 20.00 hores al Centre de Congressos, Fires i Trobades, on es realitzarà el concurs oficial, amb 13 participants, i una exhibició, en on participaran cinc persones. En total seran 18 els artistes urbans que mostraran les seues creacions en aquesta convocatòria, que comptarà amb música en directe durant tot el dia a càrrec de diferents DJ de la ciutat i, ja a la vesprada, a partir de les 16.00 hores, s'oferirà una exhibició d’skate. Una hora després se celebrarà el Game off Skate, amb premis i material, i a partir de les 18.30 hores, els qui desitgen provar podran gaudir de classes obertes.

  El regidor de Joventut, Xavier Ochando, ha animat als veïns a “gaudir d'aquesta modalitat decorativa que demostra el talent dels nostres joves i que a Vila-real ha servit per a donar vida i millorar la imatge de la ciutat en diferents punts”. Per açò, afirma que “els qui encara no coneixen realment el món del grafit o de l’skate es perden un sector molt atractiu per a joves i també per a no tan joves” i recorda que “totes les activitats estan obertes a tots els públics perquè vegen en primera persona com es viu i què senten aquests artistes quan treballen”.

   

  Pujar