22 de setembre de 2020 22/9/20

Compromís per Vila-real demana unes condicions de treball dignes i la derogació de la reforma laboral

  El candidat a l'Alcaldia de Compromís per Vila-real, Josep Pasqual Sancho, reivindica unes condicions de treball dignes per a totes les persones i assegura que “és imprescindible derogar la reforma laboral”. 

  Una reforma realitzada pel PP que “el PSOE de Pedro Sánchez no ha tocat en deu mesos i ja veurem si ho fa ara, una vegada forme govern”. “Derogar la reforma laboral que ofega els treballadors i treballadores és l'única garantia que els nostres drets continuen sent nostres per llei i no es convertisquen en privilegis per a uns pocs”. 

  “La jornada de hui ha de servir perquè es veja que els ciutadans i ciutadanes continuem reivindicant els nostres drets i que no ens enganyen, si realment anem a tindre un govern, suposadament d'esquerres, a nivell nacional, és una de les primeres mesures que han de prendre”, assenyala. 

  D'altra banda, Sancho ha assenyalat que “des de Compromís a Vila-real hem reivindicat en més d'una ocasió que es garantisquen les pensions per a tot aquell que es jubile, perquè és un els pilars de l'Estat del Benestar”. “Sempre que els diferents governs tenen alguna ocurrència per a millorar el país, passa per retallar drets de la gent i estem farts, volem que les pensions siguen intocables, ja que són la garantia que moltes persones i famílies tinguen una vida digna”, manifesta. 

  A més, recorda que “som l'única força que mira pels treballadors, per drets elementals i bàsics que uns altres volen tocar per al seu benefici propi i no permetrem que ningú destrosse allò que tants anys ha costat d'aconseguir”. “Amb més força o menys en el Govern central, continuarem estant ací per a defensar allò que de veritat importa: les persones”, conclou.

  Pujar