17 d’octubre de 2019 17/10/19

Compromís per Vila-real agraeix els 2.506 vots de les eleccions municipals

  • Sancho i el seu equip valoren els resultats com el fruit de la baixa participació i la inèrcia general després del 28-A i destaquen que juntament amb tot el col·lectiu reflexionaran quin lloc els correspon ara

Compromís per Vila-real dóna les gràcies als 2.506 veïns i veïnes que han apostat per la formació taronja durant les eleccions municipals i anuncia que a partir del 15 de juny continuarà treballant per a millorar la vida de les persones, “que és l'únic objectiu del nostre equip”, tal com ha assenyalat el cap de llista, Josep Pasqual Sancho. 

“Han sigut quatre anys d'intens treball des de les sis àrees que hem dirigit a l'equip de govern, però els 2.506 vots registrats no han sigut suficients per a mantindre els quatre regidors que teníem i hem perdut un”, valora. Així, per a l'equip de Sancho i per a tot el col·lectiu local ara s'obri un període de reflexió en el qual hauran de valorar des de quina posició han de treballar per la ciutat. “Ha sigut una llàstima comptar amb una participació tan baixa, ja que quasi 14.000 persones s'han quedat a casa i això també és un missatge que hem d'interpretar tots els partits”, apunta. En aquest sentit, no solament l'abstencionisme ha influït en el resultat, també la inèrcia generalitzada que es viu a tot l'Estat, després de l'avançament electoral del passat 28 d'abril. “Són qüestions que hem de tindre en compte per a considerar que, encara que no són els resultats que esperàvem, cal donar les gràcies perquè hem aguantat el colp i aquesta ha sigut la decisió del poble, que és sobirà i el vot del qual cal respectar”, manifesta, al mateix temps que felicita el PSPV-PSOE i a la resta de formacions que accedeixen ara a l'Ajuntament.

Malgrat tot, l'equip de Sancho es mostra satisfet per la campanya realitzada. “Hem treballat amb previsió, amb un gran equip i un gran programa, seguint tots els passos i actuant amb responsabilitat, per la qual cosa no hi ha res del que penedir-se”, indica el cap de llista, que destaca que “hem de tindre en compte que tanta gent haja tornat a confiar en nosaltres, malgrat comptar amb més opcions sobre la mesa electoral”. 

“Des de Compromís per Vila-real volem fer saber als qui han confiat en nosaltres que el seu vot no s’ha perdut, perquè continuarem treballant per la ciutat, com sempre hem fet, amb humilitat i disponibilitat al 100%”, afirma Sancho, qui dóna les gràcies també a l'equip que ha treballat perquè la campanya tirara avant. 

“En quatre anys han passat moltes coses, hem superat situacions difícils i malgrat tot hem eixit reforçats com a col·lectiu”, assenyala, “aquesta campanya no haguera sigut possible sense tota la gent que s'ha implicat i s'ha deixat la pell en els últims mesos, donant-nos l'oxigen que necessitàvem a cada moment”. “Mantenim la il·lusió del primer dia per aquest projecte, que continua més viu que mai i, tot i que serem un menys en l'equip visible de Ca la Vila, continuarem lluitant”, conclou.

ocultar
Compromís per Vila-real agraeix els 2.506 vots de les eleccions municipals
Pujar