elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís proposa un abonament esportiu per promocionar el comerç local

  • El grup municipal Compromís per Vila-real, porta a la Taula del renaixement la creació d'un abonament esportiu local, amb l'objectiu de generar avantatges i descomptes per a usar en el comerç de la ciutat

La portaveu, Maria Fajardo, destaca que "en els últims anys, a causa del creixement del futbol i dels centres comercials, a més del gran impacte de la pandèmia, tant l'esport com el comerç de la ciutat han vist minvats els seus ingressos i participació del públic, la qual cosa genera una tendència que a la llarga farà desaparéixer els dos col·lectius ".

En aquest sentit, aprofitant la participació de UCOVI i ASHIOVI, la portaveu proposa "crear un abonament perquè amb la participació dels ciutadans de Vila-real en partits o actes en què els clubs esportius de la ciutat competisquen per assolir els seus objectius, representant la ciutat en les seues respectives categories, puguen acumular descomptes i avantatges per fomentar el consum en el comerç local".

Així, per crear valor als clubs esportius locals, destaca la portaveu que "amb la participació de la gent en aquests actes es podria incentivar la inscripció dels xiquets i xiquetes en l'esport base, que tanta participació i importància tenia fa només 10 anys i que a poc a poc va desapareixent, no només a Vila-real sinó a tota la província ".

Pel que fa al comerç local "els aficionats a l'esport podran usar els seus avantatges en el comerç de la ciutat i augmentar els ingressos en els establiments locals. Es crearà així una cultura d'esport i comerç local que es retroalimente i pose en valor la importància que té en una ciutat que es fa dir “ciutat de la salut i l'esport”. A més, amb l'augment d'ingressos dels comerços gràcies a aquesta iniciativa, els comerciants s'animarien amb el patrocini als clubs que tant costa d'aconseguir ".

Pujar