elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís lamenta la pujada de l’ IBI en Vila-real i l’atribueixen a la continua falta de previsió de l’equip de govern

Compromís lamenta la pujada de l’ IBI en Vila-real i l’atribueixen a la continua falta de previsió de l’equip de govern
  MÉS FOTOS
  Compromís lamenta la pujada de l’ IBI en Vila-real i l’atribueixen a la continua falta de previsió de l’equip de govern - (foto 2)

  Compromís per Vila-real ha lamentat aquest dimarts la falta de previsió de l'equip de govern, que ha anunciat actualització a l'IPC de l'Impost de Béns Immobles (IBI) després de la pujada ja executada en 2020. Segons la portaveu de la coalició, "l'IBI segueix pujant, després d'un període excessivament complicat per als veïns i veïnes que cada any realitzen més esforços per pagar els seus tributs" a més segons expliquen des del grup municipal, en algunes zones del municipi tot i pagar un IBI residencial cada vegada més desorbitat, segueixen pendents actuacions urbanístiques bàsiques com el clavegueram o la il·luminació, "cosa que posa de manifest la ‘mala gestió’ de l'equip de govern que vol repercutir en les esquenes de tots els veïns i veïnes les conseqüències de les seues males decisions", apunten.

  Des de Compromís han manifestat en roda de premsa, que " l'herència urbanística existeix, però la falta de gestió i previsió en aquest sentit, agreugen encara més la situació econòmica de la ciutat". A més, critiquen que "els empastres, siguen del PP o del PSOE, ens afecten a tots i totes i hi ha maneres d'evitar que repercuteixin als ciutadans, per exemple, retallant en despeses innecessàries ".

  Aprofiten doncs per recordar actuacions pendents, de la mateixa manera que la recent aprovació de la intervenció en el PAI de la carretera d'Onda, l'obertura del "no-carrer palmeres" prevista des del 2005, i que esperen que per fi siga una realitat .

  Pujar