elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís lamenta les inundacions a nombrosos carrers de Vila-real

Compromís lamenta les inundacions a nombrosos carrers de Vila-real
  MÉS FOTOS
  Compromís lamenta les inundacions a nombrosos carrers de Vila-real - (foto 2)
  Compromís lamenta les inundacions a nombrosos carrers de Vila-real - (foto 3)
  Compromís lamenta les inundacions a nombrosos carrers de Vila-real - (foto 4)

  Maria Fajardo s'ha pogut desplaçar a diversos punts de la ciutat on els veïns es queixaven que no podien ni eixir de casa. En altres llocs s'han vist diversos desperfectes que cal lamentar. Al mateix temps, Maria Fajardo ha recordat que «des de Compromís per Vila-real ja vam redactar l'any 2019, a principi de legislatura, un pla de manteniment per evitar que a la mínima ploguda hàgem de lamentar les inundacions per nombrosos barris de Vila-real. El PSOE, com és habitual, no va escoltar, i ara patim les conseqüències».

  D'altra banda, la portaveu de Compromís ha volgut recordar que «aquest equip de Govern té l’oportunitat d’aprofitar els Fons Europeus per a infraestructures i que eixa mena de Vila-real soterrada per millorar el sistema de recol·lecció d'aigües pluvials que actualment patix massa mancances pot ser una d’elles».

  Finalment, Fajardo ha lamentat que «aquest problema no s'haja inclòs en les 100 idees electoralistes de Benlloch, presentades a tots els Consells de la ciutat, i probablement trobarien consens, no llueix tant com altres anuncis, però seria una gran solució.»

  Pujar