25 d’octubre de 2020 25/10/20

La Ciutat Esportiva Municipal de Vila-real serà escenari dels espectacles eqüestres i de flamenc de la VII Fira d’Abril

La Ciutat Esportiva Municipal de Vila-real serà escenari dels espectacles eqüestres i de flamenc de la VII Fira d’Abril - (foto 1)

    La Ciutat Esportiva Municipal (CEM) acollirà, per primera vegada, la Fira d'Abril, que enguany celebra la seua setena edició a Vila-real. L'Associació Cultural Flamenca Andalusa de Vila-real organitza, amb la col·laboració de la Regidoria de Turisme, aquest esdeveniment, que després de diversos anys celebrant-se a la plaça de la Panderola, trasllada els seus espectacles eqüestres i balls flamencs a la CEM.

    D'aquesta manera, els dies 5, 6 i 7 d'abril, la zona acollirà un envelat –que permetrà evitar les inclemències del temps- en la qual es realitzaran tot tipus d'activitats, on el ball i les actuacions musicals seran els protagonistes. La tradicional encesa de l'enllumenat i la degustació de manzanillaobriran l'esdeveniment el divendres 5, a les 21.30 hores, sessió que també comptarà amb l'actuació de José Manuel, El Mani. Els actes per a tots els públics, especialment per als amants del flamenc, continuaran el dissabte i el diumenge, quan a les 20.00 hores es clausurarà la fira.

    “Enguany l'esdeveniment es trasllada per a brillar encara més, ja que a més és el primer any que s'organitza gràcies al conveni signat amb l'associació, que compta des d'ara amb 20.000 euros anuals per a la Fira d'Abril i la Romeria del Rocío”, explica el regidor de Turisme, Diego Vila. Així mateix, l'edil anima als veïns a participar en aquesta trobada que “durant tres dies ens transportarà a Sevilla”.

     

    Pujar