25 de novembre de 2020 25/11/20

Centres educatius de diverses poblacions participen a la IV Jornada d’Intercanvi d’Experiències en Educació Ambiental

    El Termet de la Mare de Déu de Gràcia és durant tot aquest dissabte escenari de la IV Jornada d'Intercanvi d'Experiències en Educació Ambiental. Una sessió organitzada per la Regidoria de Termet, amb la col·laboració del Seminari d'Educadors Ambientals, els Centres de Formació, Innovació i Recursos Educatius (CEFIRE) i l'Associació Valenciana d'Educació Ambiental i Desenvolupament Sostenible, que reuneix a centres d'educació Primària i Secundària de diversos municipis amb l'objectiu de presentar les seues experiències en l'àmbit de l'educació ambiental.

    Durant la sessió, l'alumnat de tots els centres exposa les seues experiències a través d'una sèrie de panells i mitjançant una presentació davant el públic. El planning de la jornada compta també amb la xarrada Com estem aconseguint fer la nostra escola un lloc sostenible, seguida d'una activitat lúdica voluntària per a l'alumnat.

    Aquesta vesprada hi haurà una taula de debat oberta en la qual els professors responsables de cada centre comentaran les experiències presentades i l'alumnat podrà participar en diverses activitats lúdiques a càrrec d'Ecoembes. La jornada, que ha comptat amb la presència de la regidora de Termet, Rosario Royo, finalitzarà amb la presentació d'un nou equipament ambiental, l'avaluació de la sessió i la cloenda oficial.

    Pujar