1 d’octubre de 2020 1/10/20

El Centre de Dia de Menors Espardenyers obri un concurs per a trobar un logotip que es convertisca en la seua imatge

  • Els interessats poden lliurar un màxim de dos dissenys per persona entre el dia 1 i el 15, que posteriorment seran exposats, i el guanyador s’emportarà una ‘tablet’

EEl Centre de Dia de Menors Espardenyers de Vila-real cerca un logotip que el represente i per això ha convocat un concurs, al que es pot presentar qualsevol persona major de 16 anys, que podrà lliurar un màxim de dos dissenys que hauran de ser propis, originals i inèdits. El guanyador s’emportarà un premi únic, consistent en una tableta tàctil, i el seu logotip serà posteriorment la imatge del centre i s'utilitzarà en diferents materials i suports gràfics impresos i digitals.

La regidora de Serveis Socials, Sabina Escrig, ha anunciat que el termini de presentació dels treballs comença el dia 1 de setembre i finalitza el dia 15. Els dissenys seran exposats en el Centre Espardenyers durant 15 dies, període després del qual es reunirà el jurat per a concloure la selecció del guanyador. El grup encarregat de la valoració dels treballs tindrà en compte l'originalitat i creativitat del disseny i la facilitat d'identificació i lectura. Els interessats hauran de dirigir els seus dissenys sota un pseudònim a la Regidoria de Serveis Socials (plaça Major, s/n, 12540) en format A3 imprès i en CD o DVD.

Escrig recorda que el Centre Espardenyers “promou millores personals i sociolaborals entre els menors d'edat, als qui oferim serveis de suport social, educatiu i familiar a través d'activitats formatives, ocupacionals, rehabilitadoras, d'oci i culturals”. Al concurs col·laboren la Regidoria de Proximitat i Administració Local i Ferrovial Servicios.

Pujar