elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Casabó sol·licita a Benlloch una reunió amb Ximo Puig per a buscar solucions al parany

Casabó sol·licita a Benlloch una reunió amb Ximo Puig per a buscar solucions al parany
  • El president del PP i portaveu del Grup Municipal, Adrián Casabó, tendeix la mà a l'alcalde “perquè els aficionats necessiten solucions i no promeses”

El Partit Popular de Vila-real ha reclamat a l'alcalde de la ciutat una reunió amb el president de la Generalitat Valenciana amb l'objectiu de buscar solucions als milers d'aficionats al parany.

Així ho ha proposat Adrián Casabó, president del PP a Vila-real i portaveu del Grup Municipal del PP, qui ha tendit la mà a l'alcalde, José Benlloch, per a acudir a València “i abordar el desbloqueig de les proves amb cistell malla que Compromís imposa i el PSOE permet”.

“Els paranyers no necessiten ni promeses ni declaracions d'intencions. Necessiten fets. I per a aconseguir-ho aquesta qüestió s'ha d'abordar al més alt nivell, amb el president del Consell. Perquè és Ximo Puig el que permet que Compromís negue aquestes proves i, amb això, s'incomplisca el mandat de juny de 2020 del TSJCV pel qual s'autoritzen les mateixes”.

Per a Casabó, “és necessari que el parany deixe d'estar en mans de Compromís i siga el president de la Generalitat Valenciana el que demostre amb fets que defensa aquest tipus de caça tradicional”. Perquè “les iniciatives en ple poden estar molt bé però en la pràctica qui està permetent que aquestes proves no es realitzen és el PSOE, que per garantir-li la presidència a Puig, nega als aficionats la caça amb cistell emmalla”.

Així és com s'explica “que des de fa més diversos anys els paranyers esperen a poder caçar i el PSOE no li ho permet per pur interés polític”. Per al Partit Popular, per contra, “el primer és el compliment dels mandats legals, com el que el TSJCV va resoldre fa més de dos anys, i amb això la defensa dels aficionats”. “Ja està bé de tanta hipocresia i demagògia que ens priva d'una pràctica tradicional que ens identifica”, ha conclòs el portaveu del PP a Vila-real.

Pujar