elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Casabó presenta el seu programa de govern per a Vila-real, “el canvi segur construït entre tots”

Casabó presenta el seu programa de govern per a Vila-real, “el canvi segur construït entre tots”
  • El candidat popular planteja un projecte basat en tres grans eixos: oportunitats, benestar i economia, “des dels quals transformar Vila-real en una ciutat atractiva per a invertir i amable per a viure”

MÉS FOTOS
Casabó presenta el seu programa de govern per a Vila-real, “el canvi segur construït entre tots” - (foto 2)

El candidat del Partit Popular a l'alcaldia de Vila-real, Adrián Casabó, ha presentat aquesta vesprada el que serà el seu programa de govern, “un pla d'acció reivindicatiu amb les altres administracions i que se centra en millorar el benestar i la qualitat de vida dels veïns”.

La seua intervenció en l'acte celebrat en el Teatre Tagoba, ha girat al voltant de tres grans eixos: oportunitats, qualitat de vida i economia, pilars a partir dels quals s’ha desenvolupat un programa de govern que busca “transformar Vila-real en una ciutat atractiva per a invertir i amable per a viure, una Vila-real ambiciosa en els grans reptes i sensible amb qui més ho necessita”.

“Aquest és l'acte més important de tots els que celebrarem abans del 28 de maig, perquè ací presentem la guia del pròxim govern de Vila-real”, ha assegurat Casabó, qui ha volgut agrair la implicació de la societat vila-realense en la seua elaboració. “Han sigut quasi dos anys d'un treball intens, però molt gratificant, un treball de proximitat, d'escolta activa i que m'ha permés recórrer cada racó d'aquesta ciutat per a conéixer millor les inquietuds i necessitats dels nostres veïns per a plantejar les millors solucions als seus problemes”, ha explicat el candidat.

Casabó, qui ha avançat que en els pròxims dies donarà a conéixer els noms de l'equip que li acompanyarà en la seua candidatura, ha afirmat que “el canvi segur i tranquil que necessita Vila-real està en marxa i ho estem construint entre tots". “No hi ha res que moga més el món que les ganes i la il·lusió i us puc assegurar que tenim un equip preparat per a treballar sense descans per millorar la vida dels nostres veïns i convertir la ciutat que ens apassiona en un referent”, ha conclòs l'alcaldable del PP.

Barrachina: “Adrián té un projecte sòlid amb mesures reals i necessàries per a Vila-real”

Per part seua, la presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, ha enaltit el treball, tarannà i propostes del projecte del Partit Popular a Vila-real. “El projecte d'Adrián Casabó és el projecte del PP. I naix del treball, reunions i diàleg constant d'Adrián amb el teixit empresarial, associatiu i social de Vila-real. El projecte de ciutat és fruit de moltes hores de diàleg amb totes i cadascuna de les associacions i representants de Vila-real, i naix de la cerca de solucions a tots els problemes i necessitats dels vila-realenses”, ha subratllat la líder provincial del PP.

“Adrián Casabó és una persona compromesa amb Vila-real, ací teniu un projecte que vol comptar en tots vosaltres per a construir aqueixa Vila-real viva, associativa i de tots”, ha subratllat Marta Barrachina.

“Adrián té un projecte sòlid amb mesures reals i necessàries per a Vila-real. Donarà resposta a les desenes de famílies que necessiten que es construïsca el nou col·legi Escultor Ortells, als vila-realencs que mereixen el nou centre de salut de Torrehermosa per a tindre l'atenció sanitària de qualitat i de proximitat que mereixen, i reivindicarà les infraestructures clau que necessita Vila-real per a créixer i generar riquesa i ocupació”, ha enumerat la líder provincial del PP.

“Adrián farà que Vila-real avance, però que avance de veritat, amb fets i no amb eslògans buits. El canvi que necessita Vila-real està a punt de començar i el farà de la mà d'Adrián Casabó i de tot el seu equip, perquè és necessari, perquè aquesta ciutat mereix recuperar el lideratge i les oportunitats que ha perdut en els últims dotze anys i perquè el Partit Popular està més que preparat per a gestionar amb l'únic objectiu que viure a Vila-real torne a ser un privilegi i sinònim de serveis, prosperitat i benestar”, ha subratllat la presidenta provincial del PP de Castelló.

Pujar