24 de setembre de 2020 24/9/20

Els cartells d'Elisabet Trilles i Sonia Ortiz il·lustraran els programes de festes de Sant Pasqual i la Mare de Déu de Gràcia

Els cartells d'Elisabet Trilles i Sonia Ortiz il·lustraran els programes de festes de Sant Pasqual i la Mare de Déu de Gràcia - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Els cartells d'Elisabet Trilles i Sonia Ortiz il·lustraran els programes de festes de Sant Pasqual i la Mare de Déu de Gràcia - (foto 2)
  Els cartells d'Elisabet Trilles i Sonia Ortiz il·lustraran els programes de festes de Sant Pasqual i la Mare de Déu de Gràcia - (foto 3)

  El jurat de la Junta de Festes ha seleccionat els dos cartells que il·lustraran els programes de festes de maig i de setembre. Elisabet Trilles Tarín és la guanyadora del concurs de cartells de Sant Pasqual, que se celebraran de l'11 al 20 de maig.

  Per la seua banda, el disseny de Sonia Ortiz López ha sigut triat per a ser la imatge del llibre dels festejos de la Mare de Déu de Gràcia, del 31 d'agost al 9 de setembre. A més de la publicació dels treballs, ambdues han obtingut un premi en metàl·lic de 480 euros.

  Festes de Sant Pasqual 2018

  Festes de Sant Pasqual 2018Entrar en el especial
  Pujar