25 de setembre de 2020 25/9/20

Carmen Rubert, Reina de les festes de Vila-real

Carmen Rubert, Reina de les festes de Vila-real - (foto 1)
  • Aquest dissabte ha tingut lloc el pregó de les festes patronals de Sant Pasqual i la imposició de bandes a la reina del 2019 i les seues dames d'honor

Galeria de fotos
Vila-real - SP 2019 - Pregó i Imposició de Bandes
Vila-real - SP 2019 - Pregó i Imposició de Bandes
MÉS FOTOS
Carmen Rubert, Reina de les festes de Vila-real - (foto 2)
Carmen Rubert, Reina de les festes de Vila-real - (foto 3)
Carmen Rubert, Reina de les festes de Vila-real - (foto 4)
Carmen Rubert, Reina de les festes de Vila-real - (foto 5)
Carmen Rubert, Reina de les festes de Vila-real - (foto 6)
Carmen Rubert, Reina de les festes de Vila-real - (foto 7)
Carmen Rubert, Reina de les festes de Vila-real - (foto 8)

Queden molt pocs dies perquè Vila-real visca els dies més intensos amb motiu de les festes de Sant Pasqual. Del 10 al 19 de maig se celebren els festejos patronals i aquest dissabte hem viscut un preàmbul del que està per arribar amb l'emotiu pregó i la imposició de bandes a la Reina de les festes, Carmen Rubert, i a la seua Cort d'Honor.

Així, l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner es va omplir al complet per a rendir honors a les màximes representants de la festa. L'alcalde, José Belloch, el regidor de Festes, Diego Vila, així com representants d'altres municipis i el mantenidor d'enguany, Pasqual Broch, van estar també presents en l'acte.

L'emotiu pregó va ser a càrrec de Lina Granell Vidal i Maria Elena Gimeno i el mantenidor també va dedicar unes boniques paraules a la festa i als seus representants. Pasqual Broch és el president de la Comunitat de Regants de Vila-real des de gener del 2017 però sempre ha estat vinculat a aquesta entitat. A més, cal destacar el seu càrrec com a jurat dels Premis Maig de narrativa breu.

Les quatre dames de la Cort d'Honor de Carmen són enguany Tania Ripollés Gil, Àgata Martínez Andreu, Bàrbara Martínez Andreu i Isabel González Montesinos. Després de la seua entrada va ser el moment més especial de la nit, la de Carmen Rubert complimentada pels aplaudiments dels allí presents. Amb la col·locació de la banda es va arribar al punt més emotiu de la nit i va començar el compte arrere per als dies més especials per als veïns de Vila-real.

Pujar