elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benlloch i Obiol participen a Michalovce en la inauguració de la Fira de Zemplín

Benlloch i Obiol participen a Michalovce en la inauguració de la Fira de Zemplín
  MÉS FOTOS
  Benlloch i Obiol participen a Michalovce en la inauguració de la Fira de Zemplín - (foto 2)
  Benlloch i Obiol participen a Michalovce en la inauguració de la Fira de Zemplín - (foto 3)
  Benlloch i Obiol participen a Michalovce en la inauguració de la Fira de Zemplín - (foto 4)
  Benlloch i Obiol participen a Michalovce en la inauguració de la Fira de Zemplín - (foto 5)

  L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, i el regidor de Turisme, Emilio M. Obiol, han participat aquest matí en la inauguració oficial de la 47a Fira de Zemplín, organitzada per la ciutat germana de Michalovce. La delegació institucional s'ha desplaçat fins a la població eslovaca convidada pel seu alcalde, Viliam Zahorcák, i la corporació municipal amb l'objectiu de seguir reforçant els llaços que uneixen a tots dos municipis des que, en 1998, es va signar el protocol oficial d'agermanament. Benlloch i Obiol han pogut assistir, a més, a la formalització de l'agermanament entre Michalovce i la població eslovaca de Liptovský Mikulás, amb la qual han pogut compartir també impressions i experiències.

  Benlloch ha destacat la bona acollida que els vila-realencs reben sempre per part dels veïns de Michalovce i la importància d'enfortir les relacions entre tots dos municipis com a via per a “obrir oportunitats per a seguir millorant les nostres ciutats, aprofitant les experiències dels nostres germans i servint alhora de referència en aquells aspectes en els quals destaquem”. “Allò important, en definitiva, és afavorir l'intercanvi mutu de coneixement i estrènyer els contactes, establint sinergies que resulten molt profitoses en el posicionament de la nostra ciutat en el marc europeu”, detalla Benlloch.

  L'alcalde i el regidor de Turisme han assistit a la inauguració de la Fira de Zemplín, amb més de 300 llocs de productes tradicionals, artesania i turisme, així com a una exposició de productes agrícoles de la zona i una altra d'animals domèstics, entre altres actes oficials. Per a demà, està prevista la recepció oficial de les delegacions institucionals presents en Michalovce. “Conéixer a altres poblacions agermanades amb la nostra germana Michalovce és també una ocasió immillorable d'explorar noves oportunitats per als nostres empresaris, entitats i associacions”, conclou Benlloch.

  Pujar