12 de juliol de 2020 12/7/20

Benlloch lamenta la situació en l’EMD, “única i referent a la Comunitat”, i convocarà la setmana que ve una reunió

    L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha lamentat la situació creada arran de la licitació de l'Escola Municipal de Dansa Contemporània de Vila-real (EMD), una escola “única i referent a la Comunitat Valenciana, de la qual la ciutat de Vila-real ens sentim profundament orgullosos”. D'aquesta manera, Benlloch respon a les declaracions realitzades aquest matí per la directora de l’EMD, Pepa Cases, manifestant el seu malestar per una problemàtica “de la qual no hi ha hagut notícia fins hui en l'Alcaldia”.

    “La nova llei de contractes, en vigor des de l'any 2017, està posant-nos cada vegada més complicada la gestió als ajuntaments, però aquesta és la primera notícia que tenim en Alcaldia de la situació que la licitació dels contractes ha provocat a les escoles municipals. Escoles –de dansa i teatre- que continuen sent un dels puntals del nostre projecte de ciutat. Una ciutat que creu en la cultura i en la formació i que està orgullosa del treball que l'Escola Municipal de Dansa, amb Pepa Cases al capdavant, ha realitzat a Vila-real des de la seua creació l'any 2012”, agrega Benlloch.

    Per aquest motiu, el primer edil té previst convocar la setmana que ve una reunió, a fi de tractar la qüestió, garantint, en qualsevol cas, la legalitat del procés i el manteniment i potenciació de les escoles municipals.

    Pujar