4 de desembre de 2020 4/12/20

PP: "Benlloch deixa sense les beques Vilabeca als joves amb discapacitat"

PP: "Benlloch deixa sense les beques Vilabeca als joves amb discapacitat" - (foto 1)

  La regidora del Partit Popular de Vila-real, Dora Llop, ha denunciat que el govern de PSPV i Compromís "haja deixat sense beca als joves amb discapacitat". "Si bé, l'Ajuntament de Vila-real s'ha sumat al programa engegat per la Generalitat Valenciana, finançat amb Fons Europeus, permetent ocupar per poc temps al 8% dels joves menors de 30 anys, trobem a faltar les beques Vilabeca Integra que es van crear i van dedicar expressament per a les persones amb algun tipus de discapacitat física, psíquica o sensorial".

  L'edil popular ha assegurat que "resulta sorprenent que PSPV i Compromís, un govern que diu que la seua prioritat són les persones, sobretot les més desfavorides, que deixe fóra de les beques Vilabeca a les persones amb discapacitat". Per a Benlloch "els discapacitats no tenen dret a les beques Vilabeca".

  Daura Llop ha assenyalat la "falta de sensibilitat" de Benlloch i Compromís. "La setmana passada ja denunciem que la regidoria de Serveis Socials tarda tres mesos a atendre als quals més ho necessiten, ara hem de lamentar la falta de previsió i de full de ruta per a dirigir Vila-real cap a un futur millor que incloga a tots, també als discapacitats".

  Per als populars el govern de PSPV i Compromís "va a 'salto de mata'", no preveu les necessitats per a optimitzar millor la gestió municipal i "ens demostren que per a ells les persones no són el primer. Per a Benlloch el primer és figurar, aparentar i la lluentor de tenir palaus en el carrer Major".

  "Un exemple del nul compromís de Benlloch amb les famílies de Vila-real" és el "impostazo" de Benlloch que suposa "la major pujada de la contribució de la història de Vila-real per a omplir l'aparador aqueix que paguem tots, mentre la nevera de molts veïns està completament buida".

  Pujar