10 de juliol de 2020 10/7/20

PP: "Benlloch castiga a Vila-real i dispara l'IBI per a recaptar fins a 5,4 milions a l'any més que en l'etapa del PP"

PP: "Benlloch castiga a Vila-real i dispara l'IBI per a recaptar fins a 5,4 milions a l'any més que en l'etapa del PP" - (foto 1)
  • El PP lamenta que en lloc d'ajustar-se la butxaca i eliminar les despeses supèrflues, l'alcalde torna a pujar els impostos als veïns per a mantenir el seu model faraònic

Més impostos per a pagar el model faraònic de Belllloc. L'alcalde de Vila-real ha consumat de nou la seva política de pujada d'impostos i ha anunciat una nova pujada del 10% a l'IBI.

Un càstig als veïns que farà que Benlloch recapti 5,4 milions d'euros més a l'any dels veïns que en l'últim govern del PP.

Un fet que avui ha lamentat el portaveu del PP a Vila-real, Héctor Folgado, qui ha advertit que “l'alcalde, de nou, ens castiga a tots per a mantenir un model faraònic que consisteix a comprar palaus i a gastar en publicitat i propaganda”. Prova d'això són despeses com la compra del Gran Casino (2,5 milions d'euros), un bar amb ànecs (500.000 euros) o la compra d'una casa en el centre per 160.000 euros.

No en va, Vila-real és la sisena ciutat d'Espanya que més gasta en acte bombo i “el lògic quan a un no li surten els comptes és asseure's i eliminar les despeses supèrflues però ell prefereix que paguem l'escot tots els seus capritxos”. Per a Folgado, Benlloch passarà a la història com “l'alcalde que haurà pujat els impostos a la ciutat al seu màxim històric”.

Benlloch va enganyar en la campanya electoral

Solo tres mesos després de les eleccions, l'alcalde torna a pujar els impostos als veïns “quan és obvi que en campanya ja sabia que l'anava a fer i el va ocultar, enganyant a tots els veïns de Vila-real els qui han votat sota una mentida”.

Pujar