2 de desembre de 2020 2/12/20

PP: "Benlloch accepta ara la proposta del PP sobre l'ambulatori de Torrehermosa després de quatre anys de bloqueig"

PP: "Benlloch accepta ara la proposta del PP sobre l'ambulatori de Torrehermosa després de quatre anys de bloqueig" - (foto 1)
  • Els populars van plantejar ampliar el centre de salut a la biblioteca del carrer Solades després del tancament decretat per PSOE i Compromís a aquest centre i, després de quatre anys, ara estudien la iniciativa

L'alcalde Benlloch ha fet perdre quatre anys als veïns de la localitat per a poder comptar amb un centre de salut amb atenció Primària en el centre de la localitat.

Fa quatre anys que el PSOE i Compromís van decidir tancar l'ambulatori del carrer Torrehermosa, desnonant a més de 3.000 pacients, que han sigut desplaçats als altres ambulatoris, saturant aqueixos serveis.

El PP va proposar que, abans de tancar l'ambulatori, s'utilitzaren les instal·lacions de la biblioteca del carrer Solades –annexes al centre de salut i de titularitat municipal- abans de tancar un ambulatori ja que, tal com explica el portaveu del PP, Héctor Folgado, “van dir que és que no hi havia espai”.

A més, a la biblioteca del carrer Pio XII, la BUC, hi ha espai de sobres per a acollir els serveis de la sala del carrer Solades. En canvi, per a l'equip de govern “aqueixa no era una bona solució” però, ara, després de quatre anys de problemes, l'alcalde ha anunciat que estudiarà aquesta possibilitat.

Per al portaveu popular, “mentre l'alcalde li ho està pensant, els veïns de Vila-real han hagut de patir les conseqüències durant quatre anys”. Folgado ha exigit que “de manera urgent es prenguen decisions ja que mentrestant els veïns no tenen un centre de salut en el centre i els altres ambulatoris estan saturats”.

Pujar