4 de desembre de 2020 4/12/20

El benjamin A Roda de Vila-real fa balanç d'una gran temporada

El benjamin A Roda de Vila-real fa balanç d'una gran temporada - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El benjamin A Roda de Vila-real fa balanç d'una gran temporada - (foto 2)
  El benjamin A Roda de Vila-real fa balanç d'una gran temporada - (foto 3)
  El benjamin A Roda de Vila-real fa balanç d'una gran temporada - (foto 4)
  El benjamin A Roda de Vila-real fa balanç d'una gran temporada - (foto 5)

  Acaba el curs escolar i toca fer balanç de tot un any ple d'esforços. En l'esport també acaba la temporada per a milers de xiquets que han sacrificat tot un any per a aconseguir els seus objectius. Hui, per a fer balanç i reconéixer l'esforç dels milers de xiquets -també pares i entrenadors- ens fixem en un equip en concret: el benjamin A Roda de Vila-real. És un exemple, encara que podríem trobar centenars de més, que tot esforç té el seu recompensa.

  Perquè desplaçar-se cada dia fins a la ciutat esportiva de Vila-real des d'Alginet, Ontinyent o Benicàssim, després d'acabar el col·legi i entrenar dues hores al final del dia, té per descomptat mèrit. És el que fan alguns dels tretze xiquets d'aquest equip, que ha tancat una de les seues millors temporades amb triomfs en tornejos de tota Espanya i una sisena posició en la lliga ben merescuda després de jugar contra rivals molt potents com el València o el Llevant.

  Ho reconeixen els seus entrenadors, “ha sigut una temporada a nivell futbolístic i emocional, hem quallat una gran família”, reconeix Paco Peris, entrenador de l'equip i veí de Borriana. Al costat d'ell hi ha quatre entrenadors més: Yago Lozano, que coordina als porters, així com Pier Luis, Adrián Cardosa i Wilmar Asensi.

  Tots ells tenen una figura central en el desenvolupament de l'esportista i també del xiquet ja que, amb deu anys, la pressió pot ser molt alta a aquests nivells i és important transmetre'ls els coneixements tècnics, però també entendre'ls i ensenyar-los a jugar: “És una gaudida treballar amb ells. Com a entrenadors, és important que estiguem sempre ací, els traslladem els valors de la companyonia, la igualtat, el respecte… al cap i a la fi passem moltes hores amb ells i hem de mantindre'ls motivats. Però ells ho donen tot pel futbol i som una gran família”.

  Els dos porters són Samuel Zahínos i Héctor García. Els defenses són Carlos Gil, Pedrito Enrique, Héctor Puchol i Nacho Ferrero. De mig centre estan Mario Soriano, Vicent Climent, Sergio Martínez i de davanters centre estan Daniel Martínez, Vicente Martínez, Vicente Llorens i Iker Balaguer.

  Pujar