21 de novembre de 2019 21/11/19

Ariana Gómez, subcampiona d'Espanya en salt d'alçada

Ariana Gómez, subcampiona d'Espanya en salt d'alçada - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Ariana Gómez, subcampiona d'Espanya en salt d'alçada - (foto 2)
  Ariana Gómez, subcampiona d'Espanya en salt d'alçada - (foto 3)
  Ariana Gómez, subcampiona d'Espanya en salt d'alçada - (foto 4)
  Ariana Gómez, subcampiona d'Espanya en salt d'alçada - (foto 5)

  Aquest cap de setmana passat tenia lloc a la ciutat de Castelló el Campionat d'Espanya individual SUB16 en la que va participar l'atleta de Vila-real Ariana Gómez. La fina el diumenge de vesprada.

  Ariana partia amb la vuitena posició al ranking nacional de l'especialitat amb 1.63 m de marca aconseguia classificar-se a la segona posició. L'atleta del Club Atletisme Vila-real començava la seua competició franquejant el llistó a 1.50 amb molta facilitat. Va continuar així amb les següents alçades fins 1.60 on quedaven 5 participants. Va ser l'alçada següent 1.63m la que va determinar les posicions de les medalles. Ariana aconseguia saltar aquesta alçada al tercer intent i assegurant-se així la medalla de plata.

  Soles quedaven dos atletes en concurs, Ariana i la madrilenya Celia Rifaterra. En un final de concurs d'infart on les dos atletes aconseguien saltar 1.63 i 1.65 es decidien les medalles en la següent alçada, 1.67 a la que no van poder fer front cap de les dos atletes. Al final es van decidir el color de les medalles pel nombre de salts nuls.

  Cal destacar que Ariana ha començat a especialitzar-se aquest any en salt d'alçada on el seu entrenador Joan Estruch creu que és on més potencial pot demostrar.

  ocultar
  Ariana Gómez, subcampiona d'Espanya en salt d'alçada
  Pujar