26 de setembre de 2020 26/9/20

Cs aposta per escometre 'microreformes' que milloren el manteniment i l'estat de la Plaça Major

Cs aposta per escometre 'microreformes' que milloren el manteniment i l'estat de la Plaça Major - (foto 1)

    El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, ha apostat per "escometre micoreformas que permeten millorar el manteniment i l'estat de la Plaça Major, per açò des de Cs anem a presentar una moció al pròxim ple en aquest sentit". "El desemborsament en aquesta infraestructura va ser majúscul i malgrat açò, el seu manteniment, com el de tota la ciutat, és bastant deficient", ha assenyalat Vicent.

    Sobre aquest tema, el regidor ha informat que "entre les reformes proposades està la substitució de la gespa sintètica, la neteja amb major profunditat i regularitat del sòl, la renovació de les rajoles deteriorades l'increment de papereres en l'entorn, eliminant els maceteros, o la cerca d'una alternativa viable a les fonts abans que es facen malbé". "Es tracta de xicotetes inversions el cost de les quals no és elevat i que no farien falta si el manteniment hi haguera sigut més intens i regular", ha assegurat el portaveu, qui ha desitjat que "la proposta siga aprovada per unanimitat ja que la plaça és un centre neuràlgic que acumula molts esdeveniments al llarg de l'any i com tal s'hauria de cuidar".

    Finalment, l'edil ha demanat que "s'òbriga una participació veïnal perquè els vila-realencs puguen decidir què i com s'ha de millorar aquest espai".

     

    Pujar