30 de novembre de 2020 30/11/20

El Aplec de Nadal convoca la tercera edició amb 100 places

    L’Aplec de Temps Lliure convoca per tercer any consecutiu una edició específica parar les vacances nadalenques. La iniciativa, impulsada de manera pionera pel departament de Serveis Socials per a garantir l'atenció dels menors en totes les èpoques de vacances escolars, ha obert ja el termini d'inscripcions, que podran formalitzar-se fins al 10 de desembre en el formulari habilitat al web http://aplecdetempslliure.vila-real.es.

    El tercer Aplec de Nadal, dirigit a xiquets i xiquetes de Vila-real d'entre 3 i 16 anys empadronats a Vila-real, oferirà 100 places, dividides entre els col·legis Pintor Gimeno Baró i Pasqual Nàcher. En tots dos centres, la campanya, que tindrà lloc del 26 al 29 de desembre i del 2 al 5 de gener, proposa activitats gratuïtes de caràcter lúdic-educatiu, com tallers, jocs esportius o gimcames. El programa incorpora també servei de menjador i desdejunis, amb preus reduïts i bons.

    El regidor de Serveis Socials, Álvaro Escorihuela, ha destacat l'excel·lent acollida de les dues primeres edicions de l’Aplec de Nadal i la importància “d’oferir a les famílies de Vila-real recursos per al temps lliure dels menors i assegura que el programa segueix consolidant-se com una aposta fonamental per a afavorir la conciliació familiar i garantir la correcta atenció dels xiquets de manera inclusiva”. El 12 de desembre se celebrarà el sorteig públic que marcarà l'ordre de les inscripcions i el dia 15 es publicarà la llista d'admesos per col·legis.

    Pujar