Castellano

Última jornada de llargues i de palma en el Diputació D'Alacant

Última jornada de llargues i de palma en el Diputació D'Alacant

    El Trofeu Diputació d’Alacant viurà este cap de setmana la última de les jornades de la fase regular d’aquesta edició de les lligues de llargues i de palma, llevat de les categories segona i tercera de palma, que es troben en la disputa dels quarts de final, degut a que els seus grups de competició estaven composats per 6 equips i no per 7 ó 8 com en la resta de categories. 

    Parcent serà l’equip que acabe líder la classificació de la primera de llargues, i este cap de setmana es desplaçarà fins Sant Vicent, un dels equips que lluiten per no descendir, partida que es disputarà el diumenge a les 17.30h. Benidorm, segon, visitarà el carrer de El Campello, per assegurar-se la segona posició, en el mateix horari que l’anterior partida. Mutxamel rebrà la visita de Sella el dissabte a les 16.30h, mentre que el Xixona-Murla es disputarà el dissabte a les 17.30h. Pel que fa a la lliga de palma, tindrà dues de les partides més interessants que es poden veure en aquesta edició, parlant de la máxima categoria, que enfrontarà a Calp contra Relleu, es dir, tercer contra primer, envit que es disputarà el dissabte a les 17.00h. L’altra partida on es lluitarà per els llocs de dalt serà la que enfronte a Laguar i Orba. Benidorm rebrà al Sella el dissabte a les 17.30h, mentre que tancaran la jornada els equips de Murla i Sella B el diumenge a les 17.30h. 

    La setmana vinent es reserva per a les partides que han estat suspeses per les condicions meteorològiques i afrontar ja les diferentes fases finals, cas de les dos primeres categories, que tenen per davant les semifinals. Cal recordar que l’escenari de les finals serà el carrer Major de Relleu, població molt activa en l’àmbit de les modalitats a ratlles.

    Pujar