Castellano

Sobreviu un home a Alacant després de caure-li un tractor damunt

Sobreviu un home a Alacant després de caure-li un tractor damunt
  • Els seus familiars van donar la veu d'alarma en veure que no contestava al telèfon des de la vesprada

Un rescat amb final feliç. La passada nit del divendres 3 d'abril, la Policia Local de Sant Vicent va rescatar a un home que es trobava atrapat davall del seu tractor. Els fets van esdevindre en la partida del Moralet i en ells van participar dues dotacions de la Policia Local de Sant Vicent, dues dotacions de Bombers, una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) i una unitat del SAMU.

L'actuació va començar prop de les 23.00 hores, moment en el qual des del 112 va entrar una crida urgent on s'alertava que una persona havia quedat atrapada sota el seu tractor. L'avís va ser donat en un primer moment pels familiars de l'afectat, ja que aquest no responia al telèfon des de la vesprada.

Donada la proximitat i la gravetat de la situació dues patrulles de la Policia Local de Sant Vicent es van dirigir al punt, on van observar a l'home atrapat sota el tractor, conscient i pel que sembla amb diverses fractures en les seues extremitats inferiors.

Ràpidament, els agents van gestionar un punt de trobada per als serveis de bombers i SAMU per a facilitar la seua arribada a la ubicació donada la complexitat de l'accés a aquest. Juntament amb bombers es va alliberar a la persona atrapada alçant a pols el tractor entre tots.

Finalment el SAMU va estabilitzar al ferit immobilitzant-lo i evacuant-lo a l'hospital d'Alacant, ja que es trobava també amb estat d'hipotèrmia. El regidor de Seguretat, José Manuel Ferrándiz, ha felicitat els agents de la Policia Local pel treball realitzat, així com per la gran labor conjunta duta a terme juntament amb Bombers, SVB i el SAMU.

Pujar